Супердощовики для маленьких супергероїв

Зло не очікує сонячних днів, щоб здійснити свої темні справи. І найнесправедливішим несправедливостям все одно, коли траплятися: спекотним літнім ранком або дощовим весняним вечором. Тому справжній супергерой завжди повинен бути у всеозброєнні і готовим до будь-яких примх погоди!

А значить, без спеціального суперкостюму для екстремальних метеоумов ніяк не обійтися. Навіть, якщо героєві цього – всього кілька років зроду. Так що, матусі майбутніх рятівників людства, не забудьте прикупити своєму маленькому борцю за добро належний «за статусом» дощовик.

Діти хочуть гратися в будь-яку погоду. А невеликий дощик і калюжі зовсім не є перешкодою для маленької фантазії. Ось популярний американський сайт ThinkGeek і представив нещодавно пару чарівних дощовиків, які дозволять малюкам залишатися в образі улюбленого героя, незважаючи на негоду за вікном. До того ж, боротися з лиходіями і сірими хмарами набагато приємніше, причепурившись у костюм Бетмена або Людини-павука, чи не так?

Звичайно ж, коли на дворі сніг, то ніяка турботлива мама не пустить своє чадо на двір у такому, нехай і дуже крутому “прикиді”, для цього потрібні теплі, комфортні дитячі зимові костюми, такі як в інтернет-магазині pkf-lio.com.ua.



Яскраві дощовики в стилі героїв коміксів виготовлені з натуральної гуми і вологостійкого поліуретану. Підкладка – стовідсотковий коттон, безпечний навіть для ніжної дитячої шкіри (хоча яка мама дозволить своєму чаду приміряти верхній одяг на голе тіло?). Самою примітною деталлю вбрання став, безумовно, «зовсім справжній» плащ-накидка. Здібностей до левітації він, звичайно, не додасть, зате його можна легко відстебнути при необхідності.

Ще один милий бонус – «геройське» лого на грудях, яке в темряві світиться, і, судячи за відгуками задоволених батьків, робить це досить яскраво. Що стане недаремним під час вечірніх прогулянок.

Яскраві дощовики розраховані на героїв від двох років. За таку відверто хлоп’ячу «принадність» батькам доведеться викласти 50 доларів. Але ж безпека улюбленого міста і гарний настрій безцінні, чи не так?