Smart ліжко BALLUGA — відпочивай по-новому!

Після напруженого дня так і хочеться пригорнутися до зручного ліжка, яка не спитає «де ти був», «що робив» – просто «вкриє і розчинить у солодкому сні». Невже такі ліжка існують, запитаєте ви? Існують. 52-річному британцеві, Джону Катану, вдалося розробити дійсно унікальне ліжко. Воно складається зі спеціальних м'ячиків, які наповнені повітрям і покриті піною. Дана конструкція дозволяє підлаштуватися під абсолютно будь-яку людину, з різною статурою і вагою.

Одна з найголовніших цінностей для сучасної людини – це здоровий і комфортний сон. А отримати його допоможуть чудові ортопедичні матраци, дивани і ліжка, представлені на сайті http://veneto.ua/. Справжня італійська якість по доступній ціні у кожний дім!

Такий цікавий девайс отримав назву «Balluga». Ліжко має власну систему контролю температури. Це дозволяє тримати в теплі або прохолоді потрібні вам частини. Дана функція буде знахідкою для тих, хто спить не один. Таким чином, є можливість регулювати температуру для кожної сторони ліжка.

Крім цього, Balluga оснащена вібраційним матрацом. Це просто знахідка для тих, хто любить різного роду розваги. Приміром, якщо у вас є домашня ігрова консоль, під час гри ліжко вам буде «допомагати» проходити рівні, імітуючи поштовхи, удари і т. д.

Ну і як в наш час забути про прекрасний Wi-Fi, без якого весь світ не милий. Виробник передбачив і це «щастя» — ліжко можна підключати до Wi-Fi пристроїв. Balluga також оснащена пожежними сигналізаторами і датчиками диму.



Що ж було першопричиною створення такого шедевра? Саме безсоння, стверджують автори оригінальної концепції. На реалізацію такої футуристичної ідеї пішло не багато не мало — 8 років.

Головною особливістю smart-ліжка є можливість управління мобільними додатками. Будь-які налаштування, які заздалегідь встановлені, можуть бути збережені і піддаються управлінню з будь-якого місця. Якщо говорити по простому — ліжко завжди з вами!

Вихід Balluga на ринок планується до кінця цього року. Ціна питання 1660 доларів. А куди власне витрачати гроші, як не на відновлення себе, своїх сил і енергії?

Адже це якісна інвестиція у самого себе. До речі, виробник гарантує 20 років служби.