Ігровий жилет AthleTitti перетворює тата в тренажер

Само собою зрозуміло, що як тільки ви стаєте батьком, то деякі ваші бажання і інтереси будуть на другому місці по відношенню до пріоритетних бажань дитини. І якщо син чи донька хочуть лазити, значить потрібно терміново знайти спортивний майданчик.

KiddyBoom

Що не кажіть, а діти в певному віці дивно схожі на маленьких мавпочок, готових цілими днями грати і пустувати в гілках дерев. Немає дерев? Але ж можна використовувати в їх ролі батьків! Бажано, звичайно, тата – як більш сильного і зазвичай виконуючого роль конячки. А краще, одягненого в оригінальний жилет AthleTitti, що перетворює фігуру дорослої людини в якусь подобу мотузяної драбини для лазіння.

Концепцію незвичайного ігрового жилета розробив японський дизайнер Ацуши Шираісі (Atsushi Shiraishi), креативний співробітник Токійського університету мистецтв Tama Art University.

Надівається він на плечі, як звичайний жилет, і закріплювана спереду на мотузкові вузли конструкція складається з міцних мотузок, шкіри і металевих заклепок. Все це в комплексі дозволяє вашому маляті підійматися і дертися по вас вгору, утримуючись за кріплення і не боячись впасти. Татусеві, що в даний момент використовується в якості “дерева” або спортивного тренажера-стінки залишається лише бути достатньо міцним, стійким і спритним, щоб зловити бешкетника ( чи бешкетницю), якщо той раптом не втримається і буде падати.


Передбачається, що використання такого жилета зробить більш зручними і забавними спільні ігри, розширить можливості для фізичної активності малюка – і забезпечить певне навантаження для тата. В конструкції не вистачає, мабуть, лише міцної краватки, за яку дитина могла би триматися, поки підіймається на улюбленого батька.

На жаль (чи на щастя?) спортивний жилет AthleTitti поки є лише концепцією – частиною дипломної роботи Ацуши Шираісі. Створений в єдиному екземплярі і до виробництва не планується. Так що тим, хто захоче мати такий ж – доведеться виготовити його власними руками.