Перука для стільця: оригінальна колекція меблів PrettyРretty

Доки в перукарнях шикуються довгі черги на стрижку, фарбування і укладання до новорічних свят, дизайнери зачісують і заплітають... стільці, крісла, пуфи і інші сидіння. Якось ми вже писали про волохатий стілець-інсталяцію від арт-студії Baron&Baron. Але дизайн-студія Деджени Кебілджо (Dejana Kabiljo) розвинула цю ідею до цілої колекції стільців із зачісками.

Волохаті стільці Деджени називаються PrettyРretty і можуть слугувати як підмогою для початківців стилістів і перукарів, так і забавною прикрасою або доповненням інтер’єру. Так, бажаючі навчитися мистецтву художнього укладання волосся мають можливість пробувати свої сили на будь-якому з створених Kabiljo Inc. об’єктів, благо, вони всі до єдиного можуть похвалитися шикарною блискучою зачіскою, чого не скажеш про відвідувачів перукарень.



Деджена Кэбилджо називає свою колекцію PrettyРretty, яка складається з декількох барних стільців, крісла і пуфи, гумористичною і каже, що хоча б таким чином чоловіки зможуть посидіти на голові у жінок, для різноманітності :)

Жарти жартами, а барні стільці від Kabiljo Inc. відомий дизайнер Філіпп Старк (Philippe Starck) вибрав для прикраси інтер’єру в ресторані одного з нових готелів на Беверлі-Хіллз, причому заплатив за ці аксесуари досить пристойну суму. На його думку, це буде відмінний маневр для залучення уваги як преси, так і потенційних відвідувачів.



Легкость, комфорт, изысканная эстетика, долговечность – все это про замечательную мебель из искусственного ротанга, которая станет прекрасным дополнением вашого дачного участка.