Casulo - повний комплект меблів для кімнати в одній коробці

З появою чогось нового і дивного, думаєш, що краще вже не придумаєш. Але нас дивували і продовжують дивувати геніальні розуми людства. Це може здатися неймовірним, але в одній коробці розміром 7" x 35" x 31 може розміститися ціла кімната! У це важко повірити, але це дійсно так.

Якщо вам коли-небудь доводилося переїжджати, ви, напевно, добре знаєте, скільки клопоту доставляє транспортування меблів. Нерідко, дивлячись на гору столів, шаф, комодів і іншого, багато хто починає замислюватися, а чи дійсно їм все це потрібно? На думку Мартіна Крінгса (Marcel Krings) і Себастьяна Мюльхойзера (Sebastian Mühlhäuser) з Кельнської міжнародної школи дизайну, до питання меблювання кімнат потрібно підходити по-спартанськи, тобто без надмірностей. Ця ідея знайшла втілення у проекті унікальної спальні Casulo, всі елементи якої поміщаються в один ящик.

За словами розробників, цей концепт є відображенням сучасної тенденції до частої зміни житла. До того ж, мінімалізм, втілений в даному дизайні, являє собою своєрідну відповідь на проблеми надмірного споживання, характерну для нинішнього суспільства.



В перекладі з португальської, назва новинки означає «кокон». За словами розробників, зібрати їх спальню одна людина може менш ніж за десять хвилин; при цьому їй навіть не знадобиться спеціальне обладнання.

В комплект Casulo входить шафа, робочий стіл, один простий табурет, два табурети з контейнерами для зберігання різних об’єктів, а також ліжко з матрацом. В упакованому стані вся спальня вміщується в коробку розмірами 120 х 90 х 80 сантиметрів і вагою 170 кілограмів.

Тільки уявіть: немає необхідності шукати ліжко, полиці, стіл, підбирати відповідні один одному аксесуари, потрібно всього лише придбати одну невелику, просто чарівну, коробку. Адже в ній справді є всі необхідні меблі.

У кінцевому рахунку використовується та сама коробка. До того ж, ця кімната-трансформер ідеальний варіант для тих, хто нещодавно переїхав в новий будинок, де ще нічого немає, або просто постійно переїжджає. Кожен погодиться, що упаковувати, а потім розпаковувати весь вміст квартири, включаючи меблі - заняття виснажливе. А з коробкою Casulo якісь 10-15 хвилин і кімната готова до переїзду!


Чудові стильні функціональні спальні, вітальні, прихожі, офісні меблі з якісних інноваційних матеріалів пропонує інтернет-магазин binamebel.com, в наявності є продукція кращих вітчизняних і польських виробників. Оригінальні вишукані дизайнерські рішення для абсолютного комфорту в кожний дім!