Подушки-обнімашки для одиноких людей

У сучасному метушливому техногенному світі з кожним роком зростає кількість людей, які страждають від самотності, відсутності фізичної близькості і радості обіймів. А щирі ніжні обійми абсолютно необхідні, вони дають людині почуття впевненості і захищеності.

До того ж, за запевненнями вчених, обійми — є помірною фізичною гімнастикою, що покращує кровообіг в організмі. Багато людей не можуть заснути, не отримавши необхідну порцію ендорфінів, які виробляються в моменти радісних дотиків до партнера.

Але що ж робити, якщо обіймати нікого в силу тих чи інших обставин?

Опитування, проведене британською готельною мережею Travelodge серед двох тисяч мандрівників, показало, що 57% з них відчувають себе самотніми і відчувають неясну тривогу, 16% насилу засинають, 9% боятися спати одні. Виробники товарів для сну чітко вловили тенденції в суспільстві і запропонували альтернативу для самотніх людей: оригінальні подушки-обнімашки для одиноких людей.

Хізамакура або подушка-коліна створена японською фірмою «Trane KK» для самотніх чоловіків.



Вона має досить незвичну форму і повторює нижню половину жінки, що сидить навпочіпки. Представник фірми-виробника Міцуо Такахасі так прокоментував цей винахід: хізамакура відповідає природним потребам людини покласти голову на коліна матері, відчути її тепло, її дотик, почути колискову. Подушка дуже схожа на оригінал і повинна заспокоювати чоловіків, яким не вистачає людського спілкування і тепла. Вона може подарувати їм потрібні емоції.


Boyfriend Pillow або «обійми коханого». Ця подушка пропонується для самотніх дам (написано на етикетці), яким потрібні відчуття турботи, захисту та комфорту під час сну. Подушка має форму чоловічого торсу з потужною рукою. Рука може бути як лівою, так і правою, все залежить від ваших уподобань.



А ще можна купить декоративные подушки на сайті kniga-v-podarok.com.ua. Чудові, ручної роботи декоративні подушечки стануть достойною окрасою будь-якого інтер”єру, і ваш сон з ними буде міцним, солодким і здоровим!