Оригінальний будинок-трансформер в Ірані

"Sharifi ha house" - це дивовижний будинок-трансформер в Ірані з обертовими житловими зонами, архітектура якого відображає динамізм і стиль сучасного життя. Адже наш час - це час ультрасучасних форм і високотехнологічних рішень, у всіх галузях життя.

І, звичайно ж, архітектори і дизайнери не могли залишитися осторонь від загальних тенденцій, конструюючи все нові і нові будинки надзвичайних форм, наповнених різними технічними новинками. Один з яких - будинок-трансформер “Sharifi ha house”. Крім розкішних елементів інтер’єру, найбільш помітною і завидною особливістю цього будинку є його здатність до обертання трьох зон, які дозволяють повністю змінити функції окремого інтер’єру з декількох кімнат.

Семиповерховий “Sharifi ha house” від іранських архітекторів Nextoffice - це приголомшлива практика перетворення двомірного простору в один тривимірний. Три рівня будівлі оснащені поворотними конструкціями, які можуть обертатися на 90 градусів простим натисненням кнопки.

Влітку обертові номери “Sharifi ha house” можуть бути відкриті для свіжого повітря та сонячного світла, трансформуючись у прекрасні відкриті тераси. Взимку вони повертаються в іншу сторону. Слід додати, що оригінальна конструкція і неординарний дизайн всіх цих моторизованих обсягів і рух обертових частин, включаючи необхідні сходи і поручні, абсолютно безпечні для життя мешканців будинку. Все ретельно продумано, з тим, щоб виключити будь-які незручності і можливі проблеми. Тут кожен з рухомих елементів є повноцінним житловим простором зі всіма необхідними меблями і технікою. Він може бути повернений окремо, що дозволяє жителям налаштувати свій життєвий простір таким чином, щоб не заважати іншим.

Варто зауважити, що це перше у світі подібне рішення. Втім, якщо ви вирішили скористатися послугою жилье в израиле снять, можете бути певні, що хоча ваші апартаменти не будуть обертатися, проживання там буде максимально комфортним і доступним у ціновому плані.



Загальна житлова площа “Sharifi ha house” становить близько 15000 тисяч квадратних футів і доповнена такими розкішними штрихами, як ліфт, великий приватний тренажерний зал з новітнім обладнанням, критим басейном і зоною відпочинку, розташованою в підземному рівні будинку. На першому поверсі знаходиться парковка, приміщення для обслуговуючого персоналу. На верхніх поверхах розташовуються власне житлові приміщення, вітальні, холи, спальні і ванні кімнати.

Будівництво цього неймовірного будинку було завершено в 2013 році, і зараз, красуючись у жвавому місці Тегерана, він є ще одним свідченням майстерності та професіоналізму виконавців, які створили досить складну, але неймовірно прекрасну обитель для деяких дуже щасливих жителів.