Японська зубна паста сама пломбує зуби

Як відомо, стоматолога бояться всі від мала до велика. Погодьтеся, тільки від думки про візит до цього лікаря кожен починає нервувати. Навіть незважаючи на те, що сучасні технології практично знеболили цей процес, похід до дантиста відтягується до останнього. Або ж у нас просто не вистачає на це часу, особливо, якщо проблема ще зовсім незначна.

удаление зуба

А от завдяки дослідникам з Японії, відвідувати стоматолога ми будемо значно рідше. Вчений Казуе Ямагаши зробила грандіозне відкриття в області особистої гігієни. Вона створила спеціальну зубну пасту, використовуючи яку кожен може самостійно “заліплювати” незначні дірочки і тріщинки, а також відновлювати зубну емаль. Природно, це не означає, що людству більше не знадобляться стоматологи, просто справлятися з дрібними проблемами тепер можливо самостійно.

Компоненти пасти аналогічні за складом і властивостям зубної емалі. Ще це чудовий антисептик. Численні експерименти показали, що зуб, залікований за допомогою японської новинки, нічим не можна відрізнити від здорового.



Застосовується речовина наступним чином: для зміцнення емалі слід нанести пасту на поверхню зубів, спочатку вона розм’якшить емаль, але вже через кілька хвилин паста почне кристалізуватися і проникати в поверхневі тканини, відновлюючи таким чином зуб. Якщо ви захочете запломбувати невелику дірочку, досить покласти трохи речовини безпосередньо в отвір і почекати пару хвилин. Різницю між хворим і здоровим зубом ви не побачите і під мікроскопом. Якість пломби теж буде ні трохи не гірше, ніж у професіонала.

І ще: не дивуйтеся, що паста чорного кольору. Вона легко змивається, а зуби після її застосування стають білішими.

Сподіваємося, це не просто хороший маркетинговий хід, щоб розкрутити звичайну зубну пасту власного виробництва, а реальна річ, що здатна допомогти всім бажаючим.