Жахи пластики: шведка видалила собі шість ребер і чотири рази збільшувала груди

25-річна модель Пікс Фокс дуже хоче бути схожою на персонажа фільму «Хто підставив кролика Роджера» Джесіку Реббіт, яка вважається однією з найсексуальніших мультиплікаційних героїнь. Для досягнення максимальної схожості Пікс пішла на кардинальні заходи: вона видалила шість ребер, щоб створити 14-дюймову талію (а це близько 35,5 сантиметри), в кілька разів збільшила груди, зробила операцію зі зміни форми носа, і ще багато чого.

Ось так вона виглядала спочатку:



Ось що вийшло (так, це одна і та ж дівчина!):



“Люди часто кажуть мені, “подивись на себе, ти виглядаєш як персонаж мультфільму”, але це звучить для мене як комплімент, адже це саме те, до чого я прагну”

У жовтні цього року протягом п’ятигодинної операції вартістю $ 9000 Пікс були видалені 6 ребер. “Операція стала можливою тільки після того, як лікарі , нарешті, стали сприймати мене серйозно. Вони зрозуміли, що я не божевільна, і що я знаю, що я роблю “

Через видалення нижніх ребер, її внутрішні органи, розташовані внизу, втратили природний захист, через що Пікс змушена практично цілодобово носити тугий корсет.

“Думаю, я досить близька до світового рекорду найвужчої талії в світі. Трохи часу, щоб відновитися після операції, тренувань, мого звичного способу життя, і я зроблю свою талію діаметром 35,5 см”.



Перші 11 операцій Пікс оплатила з власних заощаджень, інші ж операції, включаючи четверте збільшення грудей, були оплачені її прихильниками, які стежать за її перетвореннями в соцмережах. Піксі має 70000 передплатників в Instagram, і стверджує, що є для них хорошим зразком для наслідування.

Дівчина сказала, що вона тільки на півдорозі трансформації свого тіла, і вже запланувала нові операції на 2016 рік. Включаючи видатки на медичні препарати та перельоти, на сьогоднішній день Пікс оцінює вартість змін свого тіла в трохи менш $ 250000


Представляем популярный портал красоты и здоровья q-wel.com, где вы найдете множество полезной и интересной информации по косметологии, пластической хирургии, фитнесу, СПА, стоматологии.