В’язниця-готель Het Arresthuis в Нідерландах

Любителям поєднувати комфортний відпочинок і гострі відчуття напевно припаде до смаку розташований у Нідерландах оригінальний готель Het Arresthuis. Справа в тому, що аж до 2007-го року будинок, в якому зараз знаходиться великий сучасний готель класу люкс, був звичайною в'язницею!

Відкрита в 1862-му році в’язниця Het Arresthuis протягом півтора століть успішно утримувала своїх не дуже законослухняних «постояльців». Після закриття і масштабної перебудови колишня буцигарня перетворилася в оригінальний сучасний готель. Тепер, за те, щоб провести кілька днів у цих стінах, відвідувачі з радістю готові заплатити власникам вельми чималі суми, а точніше - від 128 євро за ніч при двомісному розміщенні.



Отож, у 2007-му почалася капітальна реконструкція будівлі, в результаті якої 105 тюремних камер переобладнали в 43 комфортних номери, з яких 4 - класу супер люкс мають власні назви - «Директор», «Охоронець», «Адвокат», «Суддя», 12 - люкс і 24 номери простіше - стандартних. Внутрішнє оздоблення готелю зберегло елементи в’язниці - тут і сходи типової споруди та двері камер з віконцями.

Але відчуття змінюється при вході в камеру. Всі номери оснащені найсучаснішими телевізорами з рідкокристалічними дисплеями, кондиціонерами, кавоварками та безкоштовним Wi-Fi. Кожен номер оформлений у своєму стилі. В готелі видають одяг, на який проставлено тюремний номер.



Крім комфортних, прекрасно облаштованих номерів, в незвичайному тюремному готелі Het Arresthuis є сучасно обладнаний фітнес-центр і сауна, ресторан зі смачною їжею, внутрішній двір з оливковими деревами і садом декоративних трав. Тим же, хто мріяв полоскотати собі нерви тюремними буднями, варто звернути особливу увагу на збережені в інтер’єрі міцні грати і смугасту уніформу персоналу готелю. Для повноти вражень в місцевому ресторані завжди можна буде замовити собі страви із специфічного тюремного раціону.


Чудовий відпочинок у курортному Трускавці пропонує готель «Лісова пісня». На сторінці http://lisova-pisnia.ua/ua/gallery/prozhivannja ви зможете ознайомитись з умовами проживання, послугами, цінами, оглянути фотогалерею, а також оперативно забронювати вподобаний номер.