Як зігрітися взимку? Носіть тепло з собою!

Ніщо так не гріє душу посеред сніжної і холодної зими, як хороша тепленька батарея. Однак постійно сидіти поруч з радіатором мало у кого вийде: потрібно рухатися і працювати, займатися іншими справами. Саме ось такий цікавий обігрівач Akopo - хороший вихід з положення для тих, хто хоче завжди тримати щось тепле під рукою, але ще не завів собі кішку.

Навіть якщо б цей радіатор не володів своєю фішкою, в його користь можна було б сказати багато: голландський дизайнер Julien Bergignat подбав про те, щоб сама батарея була красивою, акуратною й ергономічною. За допомогою панелі ручного управління і дисплея, який показує температуру обігрівача, користувач зможе виставити зручний йому режим, і боротися з холодом в своє задоволення.

Звичайно ж, в достатній мірі обігріти дім, так як це може зробити ефективний тепловий насос таким обігрівачам не під силу, зате вони здатні створити свою невеличку зону тепла вдалині від теплого радіатора.

Отож, як же зігрітися тим, хто не може провести всю зиму, спершись на радіатор спиною? Все просто.

Як говорив Суворов, “Тримай руки в холоді, живіт у голоді, а ноги - в теплі!”. Чорні прямокутні елементи Akopo, за формою схожі на маленькі лижі або устілки для взуття, якраз і розроблені спеціально для того, щоб носити в них тепло. Внутрішня структура та матеріали, з яких вони зроблені - а це поліхлорвініл і кераміка - сприяють найвищому показнику теплоємності. Чорні прямоугольнички можна класти в тапки, на підлокітники крісла, під подушку, в інші потрібні і пристосовані для цього місця, тобто використовувати в якості своєрідного теплого компресу. Крім того, їх досить легко мити і чистити.



Звичайно, порівняно з іншими мобільними теплоносіями, елементи Akopo не позбавлені недоліків. Зокрема, вони не вміють муркотіти, ловити мишей, клянчити рибку, і не мають пухнастої шубки, (мова, звичайно ж іде про котиків). Однак зі своїм головним завданням - на деякий час зігрівати зимою офісних працівників та квартирних жителів - Akopo цілком справляється!