Одяг для вагітних з електромагнітним захистом від House of Napius

Радіаційне випромінювання від використовуваної в будинку електроніки, складних побутових приладів – не найкращий фон для людського організму. І особливо для крихітного організму дитини, що розвивається в животику мами.

Між тим, багато вагітних жінок проводять значну частину часу зі смартфоном в руках, біля екрану комп’ютера або ноутбука, поруч з мікрохвильовкою та іншою технікою в силу звички, виконуючи службові обов’язки або займаючись приготуванням їжі для домашніх.

Враховуючи цей фактор, індійський модний будинок House of Napius вирішив подбати про здоров’я майбутніх мам і їхніх малюків, і почав випуск одягу, що захищає тіло людини від електромагнітного і деяких інших типів випромінювань.

Тканина, з якої виготовляється одяг колекції Radiation Free Maternity wear, виробляється з урахуванням технології NESA (неіонізуюче електромагнітне екранування).
Ну а вибір нарядів включає в себе як повсякденний одяг – футболки, туніки, халати, сарафани та сукні, так і офісні вбрання, повсякденне вуличне. І навіть нарядні вечірні та коктейльні сукні, що дозволяють елегантно і красиво виглядати на будь-якому святі, при цьому відчувати себе комфортно і в безпеці.

Купити жіночий одяг для вагітних з колекції з електромагнітним захистом можна у дилерських магазинах бренду House of Napius у багатьох містах Індії, і у фірмовому онлайн-бутику виробника. А ще не забудьте придбати бандаж после родов, який допоможе не тільки відновити фігуру після родів, але і запобігти появі гриж, зміцнити опорно-руховий апарат, і в цілому поправити здоров”я породіллі.



Вартість варіюється від 2800 індійських рупій (близько 43 доларів США) до 5500 рупій (близько $86) і вище за виріб. Покупцям доступний широкий вибір розмірів, кольорів і орнаментів.

Втім, на одязі подібного типу тільки для майбутніх мам індійські дизайнери зовсім не збираються зупинятися. На черзі – випуск дитячого, жіночого та чоловічого одягу, створюваної за технологією “щита від електромагнітного випромінювання”.