Фантастичний концепт Lamborghini Egoista отримав шанс піти в серію

Відомий автовиробник Lamborghini нещодавно зареєстрував за собою торгове ім'я Egoista відразу по декількох категоріях. Незважаючи на те, що офіційні представники компанії відмовляються повідомляти які-небудь подробиці, мова може йти про бажання компанії створити одномісний суперкар.

Як відомо, хороша машина коштує чималих грошей. А що робити, коли потрібної суми не вистачає?  Найоптимальніший варіант – це кредит на авто, що на найвигідніших умовах надає КредитМаркет.

Справа в тому, що два роки тому Lamborghini показувала фантастичного виду концепт одномісного суперкара з такою ж назвою. Назва автомобіля повністю передає суть – машина для тих, хто не любить «ділитися» відчуттями, і одномісна конструкція – прямий тому доказ.

Несамовитий дизайн суперкара розроблений шеф-дизайнером Volkswagen AG (Lamborghini входить в цей концерн) Вальтером де Сільвою. Якщо вірити офіційній інформації, то при створенні суперкара, дизайнер черпав натхнення дивлячись на форми легендарного вертольота «Апач».

У салоні все максимально ефективно і налаштований на головну функцію Egoista – швидкість: гоночне сидіння і мінімум кнопок на панелі. Тільки саме необхідне. Всередині досить тісно, прямо як в боліді Формули 1. Просто так з машини вийти не получиться, спочатку потрібно прибрати кермо і частину передньої панелі.

Як помітили творці: «Для Egoista більше потрібен пілот, ніж водій».



Під капотом суперкара встановлений 600-сильний V10 об’ємом 5,2 літра. Але про швидкісні характеристики можна тільки здогадуватися – ніяких офіційних даних немає.

Тоді представники компанії заявили про те, що Egoista лише подарунок компанії самій собі на 50-річний ювілей бренду. Однак, у наступному році Lamborghini святкує ще одну пам’ятну дату: 100-річний ювілей засновника компанії Ферручо Ламборгіні. Тому компанія цілком може випустити обмежений тираж одномісного суперкара. Тільки двигун V10 може поступитися місцем 12-циліндровому від суперкара Huracan. Крім того, купе отримає повний привід.

За чутками, Egoista може бути випущений тиражем в 20 екземплярів, кожен з яких обійдеться мінімум в 1,75 мільйона євро.