Найдорожча в світі електронна сигарета

Для багатьох курців, незважаючи на очевидну шкоду для здоров'я, дуже проблематично, а інколи майже неможливо відмовитися від паління. Тут їм на допомогу прийшли електронні сигарети, які дозволяють не відмовляючись від своєї звички, не шкодити своєму здоров'ю і не труїти димом тютюну оточуючих.

Навіть сильно не замислюючись можна відразу знайти як мінімум 10 фактів про електронні сигарети, які корисно позначаються на гаманці, здоров’я і безпеці курця. Минуло трохи більше десяти років, як електронні сигарети з’явилися на ринку, натомість розвиток в технічному плані і в плані естетики не може нас не дивувати.

Наприклад, позаминулого року невідомий російський мільярдер вирішив зробити подарунок своїй коханій з дійсно широким розмахом. Він купив виготовлену англійською компанією «Shisha Sticks» електронну сигарету, яка коштувала не багато ні мало 888 000 доларів.

Розробляли сигарету трохи менше півроку. На вимогу мільйонера в неї було вкладено всі найновітніші розробки в галузі виробництва електронних сигарет. Дизайнери придумували ексклюзивний вид цй коштовній дамській сигареті, ювеліри малювали ескізи прикрас. Нарешті, шедевр ювелірного мистецтва був створений і тут же куплений замовником. Ім’я сигарета отримала – «Софія». Думаю, Софія була в захваті від такого розкішного презенту!



Щоб зробити корпус сигарети розробники використовували муранське скло, яке є одним з найдорожчих і довговічних. Кнопочка включення виготовлена із золота 24 каратів. Сваровські зі своїми кристалами жовтого кольору в кількості 46 штук тут також згодився.

А тепер про найкоштовніше: 247 відбірних діамантів всипають цю сигарету, а чарівний шестикаратний діамант вінчає всю це пишність. Таким чином, була випущена електронна сигарета, дорожче якої за ціною і якістю поки що не існує.

Мабуть, ніодна дівчина на світі не зважаючи на те, палить вона, чи ні, не відмовилася б від такого щедрого подарунку!

Інтернет-магазин http://Ejuice.com.ua пропонує широкий вибір електронних сигарет відомих світових виробників, рідин, комплектуючих і аксесуарів.