Сейсмозахисне ліжко захистить від найсильнішого землетрусу

В останній час сейсмозахисні ліжка почали масштабне завоювання світового ринку. Хітом продажів стало ложе, яке в разі землетрусу складається всередину, і людина опиняється в цілковитій безпеці. Це диво-ліжко рятує навіть у випадку 12-бального землетрусу!

Вона складається автоматично, тому навіть вночі людина прокидається вже в ізольованому саркофазі. Причому в схованці її чекає деякий мінімальний запас води, їжі, ліків і засобів зв’язку з зовнішнім світом.

Сейсмозахисне ліжко може бути розміщене в будь-якій квартирі або житловому приміщенні і являє собою високоміцну конструкцію, призначену для збереження життя однієї чи декількох осіб у разі руйнівного землетрусу. Воно забезпечує надійний захист від падаючих елементів перекриття, а у випадку обвалення будівлі – створює безпечний життєвий простір. А якщо ще купити матрас Днепропетровск в магазині Askona, то здоровий і міцний сон на такому ложе вам буде гарантований.

Не зважаючи на надійність конструкції, перспектива ув’язнення в сталевій коробці виглядає не дуже привабливо. Тим не менше, згаданий запас води, продовольства, медикаментів, і інших необхідних для подібних форс-мажорних обставин речей безсумнівно збільшить шанс виживання, і дозволить дочекатися приходу рятувальника.

Природньо, пропозиція здається дуже розумною для жителів районів з повищеним рівнем сейсмічної небезпеки. Розміри сейсмозахисного ліжка (довжина, ширина, висота) можуть бути стандартними, а також виготовлятися під індивідуальне замовлення, з урахуванням всіх вимог і побажань.