Градусник нового покоління сам виміряє дитині температуру і відзвітує батькам в режимі онлайн

Батьки завжди турбуються. Ця аксіома стара, як світ. Навіть легка застуда чада здатна позбавити їх сну. Все через неспокій і потребу міряти дитині температуру кожні 5 хвилин. Полегшити батьківське життя і зберегти чимало нервових клітин допоможуть технології. Наприклад, термометр у вигляді пластиру. Він сам виміряє температуру і надасть повний звіт про стан малюка. Ще і надішле його мамі з татом на телефон!

Батьки роблять все, щоб дитина росла здоровою і щасливою. На жаль, невід’ємною частиною цього процесу стають дитячі застуди і безсонні ночі. А все через те, що у більшості випадків дитина погано одіта гуляє на вулиці. І якщо у цьому причина, ось вам корисна адреса детская одежда, все тут максимально комфортне, тепленьке, безпечне для здоровя.

Хто з батьків не вставав після опівночі і не будив сина чи дочку, щоб поміряти йому температуру? Більше ніяких опівнічних занепокоєнь. Інноваційний градусник Fever Scout допоможе стежити за станом дитини дистанційно і обов’язково пошле сигнал, якщо жар дасть про себе знати.



Fever Scout – це термометр, який зовсім не схожий на звичні пристрої для вимірювання температури. Новинка являє собою еластичну наліпку з дуже м’якого матеріалу. Вона легко клеїться до шкіри і так само легко і безболісно знімається (не те, що перцевий пластир з дитинства батьків). Перебуваючи весь час «при тілі», Fever Scout вимірює температуру постійно, з перервою в одну хвилину. А отримані дані тут же відправляє в спеціальний додаток, встановлене на смартфонах батьків.

Таким чином, мама з татом можуть буквально кожну хвилину перевіряти самопочуття дитини. Досить лише заглянути в телефон. При цьому додаток усі дані перетворює в зручні графіки і зберігає в «історії». Так що можна чітко простежити тенденцію, приміром, зрозуміти, наскільки ефективно діє те чи інше ліки.

Крім того, до «таймлайну» можна додавати різні замітки: симптоми, скарги, препарати, що приймаються в даний момент та інше. Якщо потрібно, цей журнал хвороби можна легко і швидко відправити на пошту лікаря.