Дволика кішка-химера по кличці Венера (Venus)

Як показує історія, біологія, хімія і, звичайно ж життя - в природі можливо всяке. Наприклад ось таке миле й симпатичне створіння сімейства котячих, по кличці Venus - Венера. Погодьтесь, повз такої мі-мі-мишечки просто неможливо пройти!

Думаю, для більшості людей достатньо лише побіжно поглянути на цю кішку, як у них виникнуть асоціації з одним лиходієм з коміксів про Бетмана. Звичайно, мова йде про Харві Денте, більш відомого на прізвисько “дволикий”. А ще користувачі інтернету порівнюють її з дволиким Янусом (римський бог з двома обличчями).

Між тим, незвичайну кішку звуть Венера (Venus), і через сво неймовірне забарвлення вона з кожним тижнем стає все більш і більш відомою. Господар кішки публікує на Youtube невеликі ролики з життя Венери, і кожен такий ролик набирає по кілька тисяч переглядів.

Без сумніву, головним козирем Венери є її унікальне забарвлення. Мордочка кішки буквально поділена на дві рівні частини: права частина чорна, а ліва – рудувата. Деяким може здатися, що кішку спеціально пофарбували, однак насправді це не так. Забарвлення шерсті Венери створено самою природою.

Однак крім забарвлення мордочки у Венери ще й різні очі! Одне око рудувате, а інше – небесно-блакитний. Подібна патологія називається гетерохромією, і є наслідком надлишку/нестачі меланіну в організмі. Це дуже рідкісна патологія, так що Венера по-справжньому унікальна кішка!



На Youtube розміщено відразу кілька відео з незвичайною кішкою, а загальна кількість лайків перевалила за 154 тисячі. Шанувальників у Венери хоч відбавляй! Одним Youtub’ом справа не обмежується. Господар кішки завів для своєї улюблениці сторінку на facebook’е, і на сьогоднішній день на неї підписано понад 22 тисяч осіб. Сам господар кішки описує Венеру, як дуже ласкаву тварину, що любить поїсти, і дуже не любить, коли хтось порівнює її з вищезазначеним Харві Дентом.

“Венера дуже любить поїсти. Її апетити непорівнянні з її розмірами. Крім того, що вона завжди з’їдає всю їжу зі своєї миски, так ще й краде великі шматки з собачої. Іноді я дивлюся, як вона їсть і дивуюся її апетитам!”, — написав власник Венери на її сторінці в Facebook.

Хозяевам домашних животных зачастую бывает трудно найти качественный, питательный корм для своих домашних любимцев. В этой связи хочется посоветовать продукцию ROYAL CANIN® - комплексное, сбалансированное питание, которое обязательно очень понравится  вашим собакам и кошкам!