Спрей з кофеїном Sprayable Energy забезпечить заряд енергії

Прихильність багатьох людей до ранкової кави пояснюється фахівцями дуже просто: саме цей напій, завдяки вмісту кофеїну, який тонізує роботу мозку, дозволяє швидше прокинутися і включитися у виконання щоденних завдань. З тієї ж причини кофеїн входить до складу енергетичних напоїв, рекомендованих до вживання у випадках, коли потрібно зняти втому, тонізувати роботу організму та продовжити денну активність.

Проте хороша кава не завжди доступна: в кавових автоматах найчастіше пропонуються напої сумнівної якості. На відвідування улюбленого кафе, де запропонують відмінний еспресо, капучіно або каву по-віденськи, може не вистачати часу. А енергетичні напої, крім кофеїну, містять масу інших добавок, не завжди корисних. Та й коштують досить дорого.

Як же бути? Оригінальний вихід запропонували молоді американські вчені, фахівці у сфері молекулярної та хімічної біології. Засновники проекту Sprayable Energy і розробники однойменний продукт: спрей з високим вмістом кофеїну, здатний замінити кілька чашок кави або банку енергетичного напою.

Представлений ними продукт, спрей без смаку і запаху Sprayable Energy призначений для розпилення на шкіру – в області шиї або зап’ясть, будь-якому іншому місці, куди зазвичай наносять парфуми. От тільки замість аромату оригінальний спрей з кофеїном забезпечує стійкий заряд енергії, дія якого триває до 5 годин після одного розпилення. Ну а відбувається це за рахунок поступового проникнення кофеїну в організм крізь шкіру – в той час як енергетичний ефект від напоїв проходить набагато швидше за рахунок прямої переробки організмом кофеїну.

Компактного флакона спрею-енергетика, за твердженням розробників, вистачає на 40 і більше застосувань. Він простий у використанні і зручно розміщується в дамській сумочці, чоловічий барсетці, так і просто в кишені штанів, забезпечуючи застосування в будь-якому зручному місці в будь-який час.

Анонсована розробниками ціна Sprayable Energy становить 15 доларів за флакон: придбати його у вільному продажу можна буде не раніше січня наступного року. На даний момент на проекті Indiegogo відбувається збір коштів для запуску новинки у виробництво. І поставлена мета – сума в $15 тис, перевищено вже в півтора рази, що дозволяє говорити про те, що спрей буде випущений в продаж з високою ймовірністю.