Stikbox - чохол для iPhone з вбудованою селфі-палицею

Палички для селфі продовжують активно завойовувати світ. Однак у них є один істотний недолік – в силу своїх інколи досить значних розмірів, їх не дуже зручно постійно носити з собою. Але для пристрою StikBox ця проблема абсолютно неактуальна. Справа у тому, що StikBox – це оригінальна паличка селфі і чохол для iPhone в «одному флаконі».

Так-так, ви все зрозуміли правило - гаджет Stikbox одягається на iPhone і за бажанням власника перетворюється в мега-модну палицю для створення якісних фоток себе любимих. Як це можливо? Все геніальне просто. Житель Єрусалиму Иєкутіель Шерман узяв перший-ліпший чохол, а потім розмістив в його задній панелі складну телескопічну селфі-палицю.

Користуватися нею дуже просто - дістаєш «паличку», витягуєш «сходинки» до тих пір, поки всі вони не вишикуються в одну лінію, вибираєш кут нахилу... все, до зйомки готові!


Молодий інженер підкреслює, що його селфі-палиця - повнорозмірна, а товщина чохла невелика (1,7 см) так що ні на які компроміси покупцеві йти не доведеться. Зате плюсів, як то кажуть - цілий вагон і маленький візок!

Головний із них - зі Stikbox зручно подорожувати, адже тепер не потрібно тягати за собою масивний монопод. Напевно оцінять новинку і гіки, а також любителі здивувати цікавим гаджетом своїх друзів і знайомих.



До речі, Stikbox можна використовувати як підставку-Kickstand (на кшталт тих, що зазвичай роблять для планшетів - iPad, Surface тощо). Чохол-палиця для селфі підходить як для iPhone 6 / 6s, так і для iPhone 6 Plus / 6s Plus. Доступні кольори: синій, білий, чорний, червоний, зелений, фіолетовий і рожевий. 

На запуск Stikbox в серійне виробництво Шерман просить на одному з популярних сервісів колективного фінансування 33 000 британських фунтів стерлінгів, щоб взяти участь у зборі грошей, потрібно витратити хоча б £19 (стільки коштує один «стікбокс» для iPhone 6/6s, версія для «плюсів» обійдеться на 10 фунтів дорожче).