Світильник Rainbow in My Room: запусти у свій дім веселку!

Турботливі та люблячі батьки нерідко готові докласти всі зусилля, щоб зробити життя свого малюка максимально яскравішим і райдужнішим. Між тим, привнести всі кольори веселки якщо не в реальне життя, то, принаймні, в дитячу кімнату без особливих проблем допоможе оригінальний проектор-світильник Rainbow, представлений нещодавно відомим американським виробником дитячих товарів Uncle Milton.

Чудові оригінальні люстри, бра, торшери, настільні лампи на любий смак пропонує сайт магазину освітлення splendid-ray.com. Саме тут ви знайдете понад 10 тисяч видів різноманітних освітлювальних приладів найвищої якості по найкращій в Україні ціні.

Оснащений кольоровими світлодіодами, цей симпатичний нічничок перетворює дитячу кімнату, або дорослу спальню, у якесь казкове місце зі справжньою веселкою в повітрі, на стелі і на стінах.

Знайомому з ірландською міфологією користувачеві перш за все, напевно прийде в голову згадка про свято Святого Патріка і чарівний горщик із золотом, адже саме на нього, згідно з ірландським епосом, вказувала веселка. Саме там, де вона впиралася в землю, і був закопаний скарб. Тільки от казковий горщик із золотими монетами, на жаль, в комплект до цього світильника-каганця не входить.



Представлений оригінальним дизайном з аркою, проектор виготовлений з міцного пластику і живиться від чотирьох батарейок формату ААА. Можливо також придбання компактного AC-адаптер для живлення нічника від мережі – роз’єм для нього розташований в корпусі. У пристрої передбачено авто-відключення через певний проміжок часу, коли дитина засне. Розміри нічника – 280 x 230 x 115 мм, вага 424 гр.

Світильник Rainbow in My Room також оснащений двома режимами перемикання. У першому положенні веселка з’являється швидко і несподівано – просто включається. В іншому випадку різнобарвна доріжка виникає поступово, стаючи все яскравішою і різнокольоровішою протягом декількох секунд.

Купити оригінальний каганець, доступний до управління дітьми з п’яти років, можна в популярному магазині amazon.com за ціною 20-25 доларів, в залежності від комплектації і інших умов.

Погодьтесь, подібний подарунок може надовго запам’ятається дитині і стати одним із дійсно райдужних дуже приємних спогадів дитинства.