Інтерактивна піжама з QR-кодами, що прочитає на ніч малюкові казку

У США один винахідливий чоловік придумав новий дизайн піжами, на якій можна знайти приблизно півсотні кольорових QR-кодів. Батько, якого звуть Хуан Мердок, разом зі своєю великою родиною проживає в місті Айдахо-Фолс, розташованому на сході штату Айдахо. Для того щоб зробити процес укладання своїх дітей спати простішим і ефективнішим він вирішив вдатися до допомоги QR-кодів.

Ідея здійснити свій незвичайний проект прийшла в голову містерові Мердоку після того, як він переконався в тому, що мобільні технології зробили крок далеко вперед, а сучасні смартфони і планшети користуються великою популярністю серед підростаючого покоління. Також він зауважив, що на сьогоднішній день QR-коди відіграють ключову роль у багатьох успішних проектах, пов’язаних з поширенням необхідної інформації, дуже зручні у використанні і не вимагають великих вкладень на їх створення. Містер Мердок назвав свій винахід «Smart PJs», що можна перевести як «Розумні піжами». Він надрукував зображення QR-кодів на одязі, що його діти одягають, коли лягають спати.

Натхнення прийшло до нього раптово, і жодним чином не було пов’язано з його основною професією. Містер Мердок працює звичайним ріелтором, і після важкого трудового дня хоче прийти додому і відпочити, а замість цього змушений подовгу укладати своїх дітей спати. Ця проблема широко поширена в багатьох сім’ях і для її вирішення він вирішив надрукувати QR-коди на піжамах, відсканувавши які за допомогою мобільного пристрою дитина могла би почути колискову або цікаву казку.

Для того щоб скористатися цим цікавим винаходом необхідно завантажити спеціальну програмку під назвою Smart App PJs. Ця програма доступна в інтернеті абсолютно безкоштовно і працює на двох, популярних на сьогоднішній день, платформах iOS і Android. Додаток здатен так захопити, здавалося б, з першого погляду хаотично розставлені точки так, що вони шикувалися в QR-коди, яких на піжамі близько п’ятдесяти.



Щоб успішно скористатися надрукованими зображеннями необхідно з допомогою запущеного додатка захопити на камеру смартфона або планшета групу точок відображених на піжамі і зробити знімок. Після того, як користувач переконається, що тільки одна група потрапила в об’єктив необхідно натиснути на кнопку «Зберегти» і далі додаток відсканує отриманий в результаті QR-код.

Після цього мобільний пристрій використовує інформацію, укладену QR-код і відтворює її. Це може бути казка, колискова пісня або розповідь про тварин, які сподобаються дитині і з часом присплять її. Кожен раз, користуючись додатком можна отримати різні QR-коди, які містять в собі багато цікавої для дитині інформації.


Пришло время деток порадовать обновками? Тогда лучше всего посетить интернет магазин детской одежды jolly-kids.com.ua, где представлен широкий ассортимент качественной, комфортной яркой одежды для мальчиков и девочек до 8-ми лет.