Дорогоцінний пряниковий будиночок за $80 тисяч

Пряникові будиночки продовжують користуватися особливою популярністю у Різдвяні свята. Колись вони замінювали торти, та й і сьогодні активно виготовляються господинями. Іноді у вигляді розкішних замків, а іноді у лаконічних варіантах, але оригінально і дорого оформлених. Приклад останнього – найдорожчий в світі пряниковий будиночок, прикрашений півтора сотнею добірних перлин і яскравим 5-каратним рубіном.

Він виготовлений в єдиному екземплярі за замовленням американської компанії VeryFirstTo в кондитерській Georgia’s Cakes і представлений до купівлі за нескромні $77 910 (або 62 240 євро).

Звичайно ж ціна для нас “простих смертних” абсолютно недоступна, зате можна побалувати себе, замовивши капкейк, та інші чудові смаколики у популярній львівській кондитерській.



Закріплені в глазурованій поверхні пряникового будиночка перлини мають переважно однаковий розмір. Відносяться до класу перлин Південних морів і цілком придатні для створення намиста, сережок або інших прикрас після того, як будуть зняті з будиночка під час його вживання в їжу. Також як і яскравий, блискучий гранями рубін: здатний стати частиною пам’ятного ювелірного виробу.

Що ж стосується самого пряникового будиночка, то він цілком придатний для того, щоб стати прикрасою святкового столу на прийдешнє Різдво. Виготовлений з добірних інгредієнтів, він включає в свій склад натуральний імбир, екстракт тростинного цукру-сирцю, цейлонську корицю та інші виключно «органічні» продукти без будь-яких хімічних добавок.

Вага найдорожчого у світі пряникового будиночка від VeryFirstTo і Georgia’s Cakes перевищує 10 кг. Розміри складають приблизно 65 х 35 х 45 см. Покупець може знаходитися практично в будь-якій країні світу – ласощі будуть доставлені туди кур’єрською службою (за додаткову плату).

Більше того, тим, кому 150 перлин і одного рубіна здасться мало, доступна можливість ще більш багатої прикраси Різдвяного пряникового будиночка. Ціна ласощів при цьому відповідно збільшиться.

Замовлення пропонується зробити на сайті VeryFirstTo, у цьому випадку дорогоцінні солодощі можуть бути виготовлені та доставлені якраз до Різдва.