Розумний кондиціонер від Mitsubishi розпізнає у кімнаті людей

Сучасні кондиціонери не дурніші комп'ютера, пристрої для охолодження повітря стають все більш кмітливими і функціональними. А як же інакше, якщо літо з кожним роком стає все більш спекотнішим і інколи єдиний порятунок для міського жителя – кондиціонер.

Просто взяв пульт, клацнув і насолоджуєшся омрієною насолодою. До речі, тут http://pultok.com.ua/pultiy-du-kondicioner/ ви знайдете широкий асортимент найсучасніших ДУ пультів.

Сьогодні в тренді “розумні” речі. Smart-технології проникли навіть туди, де їх і уявити неможливо. Наприклад, кліматичні системи. Але, якщо розібратися, то у “розумних” кондиціонерів є майбутнє. І про один такий пристрій, з яким пов’язують майбутнє не тільки в компанії Mitsubishi, але й авторитетні аналітики цього ринку ми розповімо в цій статті.

Мова піде про інноваційний пристрій ZW Smart Air Conditioner. Ще один кондиціонер, у який вставили Wi-Fi, скажете ви і будете неправі. Завдяки унікальній системі Human Sensor Move Eye smart кондиціонер Mitsubishi точно визначає місцезнаходження людини і коригує свою роботу для створення більшого комфорту.

Датчик, вмонтований пристрій, здатний сканувати приміщення на 160 градусів. Він може не тільки визначити місцезнаходження людини, але й виміряти температуру повітря, стін і підлоги. Програма зчитує показання приладу і, розділивши приміщення на 462 сегмента, визначає які з них потрібно подавати охолодження. Природно, що розташування людини при цьому відіграє найважливішу роль.

ZW Smart Air Conditioner це не тільки пристрій, що підвищує комфорт в приміщенні, але і відмінний спосіб економії на електриці. Як говориться в прес-релізі Mitsubishi цей розумний кондиціонер, завдяки технології Human Sensor Move Eye витрачає енергію на 50% ефективніше, ніж традиційні кондиціонери.



А от уряд Китаю нещодавно опублікував офіційний прес-реліз, в якому повідомляється, що в 2016 році країна активно займеться розробкою і виробництвом кондиціонерів повітря, силові агрегати яких будуть живитися від відновлюваних альтернативних джерел електричної енергії, а саме від сонячних батарей.

Примітно те, що озвучена урядом програма передбачає виробництво побутових і напівпромислових кондиціонерів на сонячних батареях, які не тільки будуть виконувати свою пряму функцію кондиціонування повітря, але і здатні направляти надлишок згенерованої сонячними джерелами енергії в загальну електромережу.