З «рюкзаком життя» Snowpulse ніяка лавина не страшна!

Не так давно стандартом будь-якого райдера-екстремала були біпер-щуп-лопата. Це той здоровий набір, який вже врятував не одне життя і просто необхідний в потенційно лавинонебезпечній зоні. Але все частіше можна побачити райдерів з рюкзаками з чарівним написом Snowpulse за плечима.

Компанія Snowpulse була заснована в 2006 році в Швейцарії в містечку неподалік від фрірайдної мекки Verbier і з тих пір займається вдосконаленням та виробництвом рюкзаків, забезпечених airbag системою (подушки безпеки). Розвиток Snowpulse базується на трьох ключових моментах збільшення шансів виживання в лавині: уникнути повного засипання снігом, зменшення часу перебування під снігом, зменшення фізичних ушкоджень.

Snowpulse Airbag чимось нагадує рятувальний жилет, він спроектований таким чином, щоб в лавині ви залишалися на спині, голова на поверхні. Завдяки інноваційній формі і розташуванню 150-літрових подушок, Snowpulse Airbag — це краще рішення для того, щоб людина, котра потрапила в лавину залишилася на поверхні і не задихнулася.

Згідно статистики 10-20 % (а в лісовій місцевості більше) смертей, викликаних сходом лавини, відбуваються через отримані травми. А от унікальні подушки Snowpulse спроектовані так, щоб захистити голову, хребет і груди.



Завдяки яскравому забарвленню, airbag легко побачити на сніговій поверхні, а значить час на пошуки потерпілого помітно скорочується. Рюкзаки Snowpulse забезпечені airbag системою. Самі подушки знаходяться в здутому стані в лямках рюкзака, а балон зі стисненим повітрям всередині рюкзака. У разі лавини смикається ручка і протягом 3 секунд подушки надуваються. Надуті подушки потерпілого витягають на поверхню лавини і захищають голову, хребет і груди людину від можливих травм.

За останні кілька років Snowpulse дуже добре зарекомендували себе на ринку і зараз представлені у 18 країнах світу.

Впервые собираетесь в поход? Для этого нужна соответствующая амуниция, и прежде всего – хороший туристический рюкзак. В связи с этим советую посетить интернет магазин Activus, такого разнообразия моделей вы нигде не найдете!