Готель-вулкан Magic Mountain Lodge (Чилі)

Серед найбільш незвичайних готелів світу виділяється Magic Mountain Lodge, побудований у вигляді вулкана і розташований в приватному заповіднику Huilo Huilo, що знаходиться в Чилі. Цей готель складається з 13-ти номерів, а вхід в готель можливий тільки через підвісний «мавпячий» міст, розташований над прірвою з буйною тропічною рослинностю, що кожен раз додає адреналіну в кров постояльців.

З вершини вулкана-готелі стікають потоки води, підживлюючи в’юнкі рослини, що густо сповивають цей казковий готель. Такий незвичайний і оригінальний дизайн будівлі пов’язаний з існуючою в цих місцях легендою, яка свідчить про існування в незайманих лісах Патагонії якоїсь чарівної гори. Вона виконує бажання всіх, хто опиниться на ній.

Звичайно ж такий готель найбільше сподобається любителям екзотики, а ось поціновувачам класичного комфорту і вишуканого сервісу найвищого європейського рівня хочеться порекомендувати hotel Rus, що знаходиться в самому центрі Києва.



Не менш незвичайна атмосфера чекає гостей і всередині готелю – сауна, джакузі, бар, ресторан і панорамні вікна, що нагадують вхід в печеру, з яких відкривається розкішний вид на навколишній тропічний ліс і справжній вулкан Arena.



Славиться Magic Mountain Lodge своїми масивними гарячими баддями для купелі, що цілком виконані з величезних стовбурів дерев. Наповнені гарячою водою і встановлені на спеціальні платформи, ці діжки ваблять гостей готелю, обіцяючи релаксацію і райську насолоду.

Вишколений персонал радує своїм уважним ставленням до кожного гостя. Крім проживання в такому екзотичному місці, гостям пропонуються: міні-гольф, рафтинг і незабутня прогулянка по заповіднику – пішки або на конях, протягом якої можна помилуватися на представників дикої природи — туканів, ящірок, ігуан, орлів, кондорів і пум.

А ще на території цього дивовижного готелю-вулкану знаходиться Forest Table — один з кращих ресторанів Чилі, що пропонує гостям неперевершені страви місцевої кухні і чудові преміальні вина.

Вартість же проживання в казковому Magic Mountain Lodge варіюється від 250 до 400 доларів за добу.