Як розкрутити свій сайт?

Сьогодні багато власників різного бізнесу з метою залучити більшу кількість покупців і збільшити прибуток прагнуть відкрити свій сайт в інтернеті. І це дійсно вигідно! Наприклад, не треба турбуватися про приміщення для магазину, великий штаті співробітників і т. п.

На сьогоднішній день існують багато спеціалізованих компаній, які зроблять для вас функціональний, естетичний веб-ресурс любої тематики і складності, наприклад послугу создание сайтов в Краснодаре попонує ООО «Инкварта». Але необхідно знати, що крім власне розробки сайту дуже важливо його подальше просування, інакше про ваш ресурс мало хто дізнається.

Існує багато різних способів «розкручування» сайту, крім того, постійно виникають нові. Приміром, не так давно з’явилася система Crowd-marketing - заснована на залученні покупців за допомогою позитивних відгуків про ваш сайт. Більшість з нас перед придбанням товару або замовлення послуги намагається знайти в інтернеті інформацію про них - і природно, нас приваблюють позитивні рекомендації.

А зараз давайте ознайомимося з найбільш поширеними способами «розкрутки» сайтів.

SEO оптимізація

Рейтинг вашого сайту в пошукових системах - головний критерій. Щоб підвищити його необхідна SEO оптимізація - один з основних способів просування, що включає не тільки внутрішню, але і зовнішню оптимізацію. Це досить трудомісткі і тривалі процеси пов’язані з аудитом, підбір ключових слів, коригуванням тегів, контентом сайту і т. п.

Контекстна реклама

Вважається більш швидким і простим методом просування сайту, але вимагає великих фінансових витрат. Ви розміщуєте оголошення рекламного характеру в пошукових системах, і воно відображається вгорі або праворуч при певних запитах, залучаючи таким чином відвідувачів на ваш сайт.

Банерна реклама

Передбачає розміщення рекламного банера на інших сайтах. Ефективно працює, якщо розміщувати оголошення про акції або розпродажі, що проходять на вашому ресурсі - допомагає «заманити» багато потенційних покупців.

SMM просування

Зараз дуже популярні соціальні мережі та блоги, тому тут також необхідно заявити про себе - це і є SMM просування. З його допомогою ви зможете спілкуватися зі своїми клієнтами, ознайомитися з їх відгуками і рекомендаціями.

База посилань

Цей метод дозволяє обмінюватися посиланнями або рекламними баннерами з іншими сайтами, а також реєструватися в уже існуючих каталогах.

Всі вище перераховані способи належать до легальних, так званих «білих» методів. Крім них існують ще й «чорні», але найчастіше їх використання призводить до блокування сайту, тому не варто ризикувати - краще просувайте свій веб-ресурс з допомогою випробуваних способів інтернет-маркетингу. Головне, користуватися ними в комплексі, тоді результат буде більш швидким і ефективним.