Біосенсорна піжама Exmobaby сканує стан немовляти

Синдром раптової дитячої смерті довгі роки залишається загадкою для лікарів і одним з найстрашніших кошмарів для молодих батьків. Тільки в США від нього щорічно помирає близько 2300 дітей. Причому вважається, що таких малюків можна врятувати, якщо вчасно – протягом секунд, виявити затримку дихання і вжити необхідних заходів.

Забезпечити можливість постійного, ретельного і надійного контролю за станом немовлят близько року тому взялися інженери компанії Exmovere Holdings. Вони анонсували розробку біосенсорної піжами Exmobaby, яка могла б сканувати життєві параметри немовляти, передаючи дані батькам незалежно від того, де вони знаходяться.

Специфікою биосенсорної піжами Exmobaby повинні стати вшиті в м’яку тканину нешкідливі для немовляти датчики, які будуть сканувати частоту серцевих скорочень, температуру, вологість шкіри, інші параметри життєдіяльності, а також емоційний стан і поведінку малюка, відправляючи дані на смартфон, планшет або комп’ютер батьків, підключений до мережі за допомогою бездротового з’єднання стандарту Zigbee.

Збір і передача сигналів про стан немовляти будуть проводитися через спеціальний ресивер, для їх прийому виробник буде комплектувати набір невеликим блоком, що підключається до ПК.

Планується, що посередниками при передачі інформації стануть сервера компанії Exmovere, де буде відбуватися її порівняння з нормальними параметрами і, в разі необхідності, відправляти сигнал тривоги на приймаючі пристрої. Схожа на дитячі бодіки за своїм кроєм, біосенсорна піжама для немовлят може використовуватися як батьками, які перебувають у сусідній з дитиною кімнаті, так і тоді, коли вони знаходяться на роботі і хочуть контролювати роботу няні.

Костюми Exmobaby планується випускати в чотирьох розмірах для малюків з народження до року, рожевому і блакитному дизайні. Причому на сайті виробника вони вже доступні – на жаль, лише для потенційних дистриб’юторів і партнерів. Їх попередня вартість становить від 625 до 1000 доларів за комплект, в залежності від типу замовлення.

За результатами маркетингових досліджень компанія Exmovere планує зробити необхідні доопрацювання і запустити сенсорні костюми для немовлят в масове виробництво. Зазначається, що такі костюми не є конкурентами сучасних відеоняньок та інших засобів спостереження за малюком, оскільки надають батькам більш повні відомості про стан здоров’я і самопочуття дитини.


Какой должна быть первая одежка для маленького человечка? Безопасной для его здоровья, комфортной, красивой, и все это предлагает магазин одежды для новорожденных agushka.com.ua.