Одноразова листкова косметика OS cosmetics

Чи можна сьогодні зробити відкриття в сфері косметики та здивувати сучасних модниць чимось кардинально новим, небаченим раніше? Здавалося б, що ні. Але китайські дизайнери Wang Tzu Chi і Tsai Ning An все ж спробували це зробити, розробивши концепт одноразових косметичних засобів під назвою OS cosmetics. І не у вигляді пробників, які дозволяють оцінити властивості основного продукту в повноцінній упаковці, а у формі самостійних засобів для макіяжу, що розраховані на одноразове використання.

Вони запропонували компактні подвійні пакетики з прихованими всередині тінями для очей, підводкою для очей і брів, з основою під макіяж, рум’янами, тональним кремом і блисками для губ.

Всього китайські стилісти запропонували до випуску під брендом OS cosmetics сім косметичних засобів, що забезпечують при комплексному використанні повноцінний макіяж. І всі вони здатні поміститися в невеликій коробочці, яку зручно взяти і на роботу, і в далеку подорож.



Безсумнівним плюсом такої упаковки є гігієнічність: одноразова помада або тональний крем апріарі не будуть нести в собі бактерій, здатних потрапити в складки шкіри при неодноразовому використанні. Так і в сумочці легка портативна листова упаковка з косметикою OS cosmetics займе набагато менше місця, ніж стандартні тюбики і коробочки.

Сама ж одноразова екологічно чиста біорозкладна упаковка утилізується після використання косметики. І це ще один суттєвий плюс, адже проблему величезної кількості відходів сучасні екологи відносять до числа досить серйозних.

Без сумнівів, подібні косметичні засоби цілком могли б отримати певну популярність. Особливо серед жінок зайнятих, часто вимушених наносити макіяж буквально на ходу, в дорозі або в офісі.

Ось тільки купити OS cosmetics поки не вийде: одноразова косметика в незвичайній упаковці є лише концептом і до масового випуску не планується. Зате тут на странице сайта efurshet.com ви зможете без проблем придбати ефективні креми для живлення шкіри на основі паростків пшениці, алое, обліпиши, козячого молока, і безліч інших корисних речовин. Причому на практично всі креми зараз суттєві знижки, отож, поспішайте придбати чудову косметику від видомих брендів по найкращій в Україні вартості!