Яндекс автоматизовує процес створення реклами

За попередніми даними, в сервісі контекстної реклами Яндекс.Директ починають працюють спеціальні механізми, спрямовані на автоматизацію реклами в Інтернеті та створення рекламних оголошень для Інтернет-магазинів.

В даний час нововведення доступні в тестовому режимі під назвою «Динамічні оголошення». Нововведення повинні допомогти рекламодавцям, які в процесі своєї роботи змушені розміщувати велику кількість оголошень одного типу.

Представники Яндекса вважають, що цей механізм дозволить значно спростити завдання рекламодавцям, які більше не повинні будуть відслідковувати стан опублікованих оголошень, витрачаючи на це багато часу. Крім цього, нова система дозволить Яндексу отримати значну віддачу у вигляді генерації ефективних оголошень. Таким чином, yandex direct зможе збирати інформацію від рекламодавців точково під кожен індивідуальний запит.

Механізм буде працювати на всіх персональних пристроях і сучасних електронних гаджетів (смартфонах, планшетах).

Представники Яндекса також підкреслили, що даний механізм буде особливо корисний рекламодавцям, які розміщують оголошення з обов’язковою назвою моделі товару. Рекомендовано використовувати механізм контекстна реклама яндекс директ пропозиції для таких товарів, як одяг, взуття, аксесуари, побутова техніка та інше обладнання, що широко використовується сучасною людиною.

Не доступні «Динамічні оголошення» для такої категорії рекламної продукції, як інформаційна, однак, за словами представників Яндекса, дана проблема буде вирішена найближчим часом.

Використання механізму буде достатньо простим – рекламодавцю потрібно буде тільки вказати домен сайту, а також розмістити текст, який і буде використовуватися у всіх однотипних оголошеннях. А от інші елементи – заголовки, ключі і посадочні сторінки система буде підбирати самостійно, без безпосередньої участі людини, що також дозволить заощадити час і кошти. До того ж, при правильному використанні «Динамічних оголошень» рекламодавці зможуть не просто заощадити, але і примножити свій бюджет.

Компания предлагает комплексное эффективное сопровождение рекламы Яндекс Директ на основе грамотной оптимизации рекламных компаний, что позволит при минимальном бюджете существенно увеличить количество целевой аудитории.