Засніжені тропіки у інфрачервоних фотографіях  Марії Нецунскі

Чи замислювалися ви, яке це жити серед зимових чудес? А ось фотограф Марія Нецунскі (Maria Netsounski) замислювалася. Своїми фотографіями вона ніби живить уяву голодних до снігу людей . Такі бувають, у всякому разі вона так запевняє.

Ці приголомшливі зображення зимового пейзажу були отримані з використанням інфрачервоної технології, що робить їх схожими на те, що можна було б уявити собі, вислухавши чарівну казку про холодні романтичні краї.



Росіянка Марія Нецунскі (Maria Netsounski) живе і працює в Нідерландах з 2002 року. Творчій інтернет-спільноті вона відома під псевдонімом Bulka. За освітою Марія редактор-видавець, але улюбленим захопленням і роботою стала для неї фотографія. Марія спеціалізується на зйомці пейзажів, портретів і сюжетів з життя улюбленого міста.

Цю добірку фотографій автор зробила з використанням інфрачервоного фільтра. Жаркі тропічні курорти і європейські літні сади перетворюються у сюрреалістичні зимові пейзажі. Справа в тому, що всі зелені і жовті відтінки постали в широкому діапазоні синіх і блакитних тонів.

Ось так незвично може змінитися світ, якщо подивитися на нього по-новому. І нехай це дуже незвично і, тим не менш, дуже красиво. Марія Нецунскі говорить, що головна тема її робіт – краса цього світу.



Марія Нецунскі народилася в Москві 19 червня 1978 року. Через кілька років після закінчення університету вона переїхала жити до Нідерландів. Фотографією Марія захопилася відносно недавно, пару років тому. Їй випадково до рук потрапив фотоапарат Nikon і процес фотографії потягнув її на стільки що вона не могла зупинитися.

Всім тонкощам фотографії вона навчалася самостійно, читала багато спеціальної літератури, вивчала роботи інших майстрів та, звичайно, дуже багато практикувалася. Вона починала знімати простою цифровою камерою, а через час обзавелася технікою серйозніше і придбала Nikon D200. Практично відразу її роботи почали друкуватися в декількох авторитетних мистецьких виданнях. Так само Марія співпрацює з Національним банком зображень Нідерландів.



Як зробити свою оселю більш привабливою, яскравішою, оптимістичнішою, наповнити її новими фарбами життя і хорошого настрою? Раджу на сайті art-oboi.com.ua замовити чудові фотошпалери на стіну. Величезний вибір тем, неперевершена якість, широка палітра фарб і текстур – замовляйте друк фотошпалер в компанії Арт-обоі, і ви побачите, що життя вашому помешканні стане набагато комфортнішим і приємнішим!