Робот-порохотяг LG Hom-Bot Turbo: ідеальний клінінг у поєднанні з доглядом за будинком

Представники LG Electronics повідомили про роботу над першим «розумним» роботизованим порохотягом, що володіє системою додаткової реальності. У новинки вже є ім'я - Hom-Bot Turbo+. Покажуть цей чудо-порохотяг Hom-Bot Turbo+ на січневій виставці CES 2016 в Лас-Вегасі.

Як з’ясувалось, родзинкою пристрою є система камер Triple Eye і два процесора для обробки інформації. Господарі оселі, завдяки системі Home-Joy і за допомогою спеціального додатка для планшетів і смартфонів, зможуть віддавати пристрою команди, налаштовуючи його на прибирання певних областей, для чого достатньо буде навести камеру мобільного порохотяга на обрану ділянку кімнати.

Завдяки функції Home Guard робот-прибиральник буде стежити за будинком і під час відсутності господарів, а вбудовані камери будуть автоматично фотографувати кімнату й надсилати фото на смартфон власника.

Є ще одна цікава функція, яка дозволить керувати роботом-пилососом за допомогою планшета і смартфона, перебуваючи в будь-якому місці, - Home View. Порохотяг може миттєво приймати рішення і уникати зіткнень з перешкодами завдяки програмному забезпеченню Robonavi.

У новинки - інверторний двигун Smart Inverter Motor, який забезпечує високу ефективність і надійність. На Smart Inverter Motor компанія дає 10 років гарантії.

Втім, яким би не був розумний цей робот, а абсолютну чистоту в оселі він навести не зможе. У цьому випадку на допомогу прийде клінингова компанія Київ “Гала Клин”, що гарантує бездоганну хімчистку меблів, коврів, штор, мийку вікон, генеральну уборку різної складності.



Також на січневій виставці CES 2016 LG обіцяє показати свої останні розробки у сфері звукових панелей і музичних систем. Судячи з усього, будуть анонсовані передові саундбари - SH8, SH7 і SH6, які мають лаконічним дизайном і чудово гармоніюють практично з будь-яким інтер’єром, забезпечуючи високу якість звуку.

Варто відзначити, що звукові панелі підтримують бездротовий зв’язок Wi-Fi і Bluetooth, за рахунок чого їх можливості розширюються, а контролювати роботу можна буде за допомогою телевізійного пульта дистанційного керування.