«Розумне» ліжко, на якому спокій вам тільки сниться

Багато хто сприймають ліжко тільки як місце, де можна потонути в подушках, загорнутися в ковдру і відключитися від решти світу. Відомий епатажний мільярдер Річард Бренсон і його компанія готелів Virgin Hotels ламає цей «ледачий» стереотип. Його нове ліжко – це місце для роботи, переговорів і лише в останню чергу – для сну.

Річард Бренсон гарантує, що це ліжко підвищить продуктивність бізнесменів, які зупиняються в його готелях, і на власному прикладі показує всі переваги новинки. Lounge Bed було вже поставлено в чиказькій готель відомої мережі. Воно настільки величезне, що на ньому може поміститися аж 4 Річарда Бренсона! При цьому один розкинеться в лінивій позі, другий влаштується з одного боку з діловими паперами, третій з тарілкою їжі примостится з іншого боку і для четвертого знайдеться місце в ногах ліжка, де йому буде комфортно читати книгу.

Ліжко воістину інноваційне, але не тільки величезні розміри роблять його універсальним засобом для життя. Безліч продуманих деталей дозволяють з комфортом не відриватися від нагальних справ. Наприклад, його м’яке узголів’я має кут нахилу до 120 градусів. Його можна змінювати в залежності від того, якою справою ви займаєтеся. Поставте його у вертикальне положення, якщо будете спати, трохи відхиліть, якщо вам потрібно сидіти з ноутбуком. Також на одному кутку ліжка закріплена додаткова спинка.

Третя людина може сидіти або лежати в ногах. Це дозволяє проводити екстрені наради навіть у ліжку. До того ж у цей кут вбудована опорна система, завдяки якій матрац не провалюється під людиною, а, незважаючи на м’якість, зберігає рівну поверхню.



Найзручніша «фішка», яка робить меблі істинним представником нашого століття, це вбудований акумулятор для зарядки різних пристроїв. Для абсолютно безвилазного перебування в ліжку вам потрібно буде завантажити мобільний додаток, який дозволить дистанційно викликати покоївку, замовити їжу або віддати будь-які інші розпорядження.

Не дивно, що таким об’єктом зацікавилися багато відвідувачів готелів Virgin Hotels. Вони вже попросили, щоб їм зробили замовлення на «розумне» ліжко, і їх прохання було прийнято. Так що Річарду Бренсону серйозно варто подумати про власну меблеву фірму. Неодмінно, він і на цьому терені доб’ється успіху!


Спальня является самым главным местом для большинства людей, ибо именно здесь мы проводим большую часть своего времени. Поэтому так важно иметь здесь красивые и удобные двуспальные кровати, чтобы со своей половинкой наслаждаться прекрасными мгновениями совместного времяпрепровождения!