Технологія і переваги лазерної епіляції

Чого тільки милі жінки не використовують, щоб видалити непривабливі волоски на своєму тілі! Але всілякі депілятори і бритви в комплексі з кремами і пінами зазвичай не дають бажаного результату. А найголовніше, що від таких знущань страждає ніжна шкіра, на якій з'являються запалення і подразнення. Але сьогодні існує інший варіант, який вирішить всі жіночі проблеми безболісно і якісно – це лазерна епіляція .

Принципи і переваги процедури

Серед жіночої статі налічується величезна кількість прихильниць лазерних технологій. Цей метод найкращим чином зарекомендував себе в косметології. Він дарує можливість позбутися від обридлого волосяного покриву в будь-якій частині тіла, причому назавжди.

Суть процедури полягає у тому, що на небажані волоски направляється промінь лазера. Такий енергетичний спалах дозволяє зруйнувати волосяну фолікулу і сам стрижень волосини. З цього випливає, що знищується джерело його росту і підживлення, що виключає його повторний ріст. Крім того, руйнується меланін – пігмент, що відповідає за забарвлення волосяного стрижня.

Цей спосіб застосовується на будь-якій ділянці людського тіла. Можна позбутися від естетичного дискомфорту навіть в найделікатнішій зоні жіночого тіла.

Ви будете задоволені результатом, адже шкіра буде ніжною і м’якою, ви забудете, що таке врослі волосся і почервоніння.

Рекомендації і застереження

Напередодні знадобиться консультація фахівця салону. Він огляне вашу шкіру і об’єктивно визначить кількість сеансів, щоб отримати ідеальний результат, а також відповідний режим імпульсу лазерного впливу. Не варто самостійно позбавлятися від волосків, а потрібно забезпечити їхню довжину 2-3 мм. Для того, під час сеансу не було ніяких неприємних відчуттів, цільової ділянку шкіри обробляють спеціальним охолоджуючим засобом.

Перед процедурою небажано засмагати, щоб не пошкодити шкірний покрив. Якщо є грибкові та інфекційні захворювання шкіри, злоякісні утворення, то слід уникнути відвідин косметологічного салону. Перешкодою цьому служить також вагітність і період годування груддю дитину.

Скористайтеся можливостями сучасних технологій і насолоджуйтеся своєю ніжністю шкіри завжди!


Гладенька, красива, приваблива шкіра – мрія кожної поважаючої себе леді. Ефективна і безпечна лазерна епіляція Чернівці у центрі лазерної косметології «Лазерхауз» перетворить цю мрію в реальність! Завдяки найсучаснішому обладнанню і найновішим технологіям вам знадобиться лише 4-8 безболісних процедур, щоб на довгий час позбавитись небажаного волосяного покрову.