Тренажер, що дозволяє поєднати відеоігри та ефективні тренування

Любите покрутити педалі в спортзалі? Але як зробити так, щоб і час біг швидше і робота йшла веселіше? Навушники з улюбленими треками, звичайно ж, хороший варіант. Проте зараз появилась цікавіша штука, а саме велотренажер з окулярами віртуальної реальності. Керувати грою потрібно крутячи педалі, натискаючи кнопки на кермі як на джойстику. Чим швидше крутите педалі, тим швидше біжите, пливете, летите і тому подібне.

На сайте Втренировке вы узнаете массу полезной информации о физических упражнениях в домашних условиях.

Вже безліч розробників ігор включилися в розробку своїх демоверсії під віртуальну реальність, однак VirZOOM є першою компанією, яка запропонувала абсолютно новий цікавий досвід з залученням всього тіла.

Це компанія, заснована в місті Бостон (штат Массачусетс, США), розробила велотренажер, сумісний з провідними гарнітурами віртуальної реальності: Oculus Rift, PlayStation VR і Vive. Планується зробити ефективні тренування із застосуванням технології віртуальної реальності.

Варто лише один раз спробувати, і захочеться продовжувати знову і знову, адже це вже гра, де зовсім інша мотивація. Тут же навіть дві години їзди пролетять непомітно і захоплююче. Завдяки Metal Gear Solid V: The Phantom Pain можна займатися регулярними фізичними вправами і при цьому отримувати задоволення від гри. Це дивно, так як в грі задіюється все тіло. Виходить натуральний зручний досвід віртуальної реальності з хорошим фізичним навантаженням.



Сам по собі велотренажер без окулярів коштує 250 доларів США. Він буде доступний у продажу в першій половині 2016 року. При цьому варто зазначити, що він дуже легкий і компактно складається. Його завжди можна сховати під ліжком. Велосипед схожий на звичайний велотренажер, однак на ньому є спеціальні кнопочки і важелі на ручках, а так само всілякі чарівні датчики, які вимірюють швидкість, відстань і інші важливі речі.

У грі з Пегасами чим швидше крутиш педалі, тим вище буде летіти Пегас. Метою гри є збирання монет і яблук. Такі аркади не новинка. Новинка полягає у використанні тренажера спільно з відеогрою у віртуальній реальності. Це блискуча задумка! Чим більше назбирати все, тим довше можна літати. Якщо не роздобути певну кількість предметів за якийсь час, гра закінчиться.

Польоти у віртуальній реальності, коли саме тіло нерухоме, нецікаві і навіть викликають нудоту і запаморочення у багатьох користувачів. Принаймні це виглядає безглуздо, однак при використанні велотренажера VirZOOM потрібно весь час рухатися, тут задіюється все тіло. Відбувається відмінне тренування замість пасивного сидіння у кріслі!