Прикраси з рунами від Joanna Szkiela

На світі не знайдеться жодної жінки, яка б жодного разу не наділа ювелірну прикрасу на палець. Та що там говорити, навіть чоловіки часто не проти придбати перстень, та ще й якомога масивніший. Мало хто знає, що звична і ординарна прикраса не тільки має тисячолітню історію, але і приховує безліч прихованих можливостей і значень. Якщо правильно підібрати кільце, то можна відігнати злі сили, мобілізувати внутрішню енергію і добитися неабиякого успіху в житті.

Варто зазначити, що існують безліч форм амулетів, і не тільки у вигляді кілець, ось, наприклад Колесо Года, яке надасть людині здатність до чаклунства, а також суттєво збільшує чутливість, і внутрішні сили.

Існує безліч легенд, які розповідають про походження кілець. За однією з них, найперше кільце надів на свій палець Прометей за наказом Зевса. Це кільце було ланкою, вийнятою з кайданів, що сковували титана. За іншою версією, Прометей самостійно вирішив залишити шматочок ланцюга в пам’ять про свої нелюдські муки.

Що вважається найсильнішим амулетом, здатним захищати, лікувати, наповнювати людину життєвою енергією і навіть воскрешати мертвих? Руни! У скандинавській міфології руни пов’язані з могутністю, владою й силою. Для тих, хто вірить в енергію рун, дизайнер Joanna Szkiela створила унікальну колекцію прикрас під інтригуючою назвою “Rune Rings” - кільця з срібними рунами.



Серія кілець-рун включає в себе шість чудових прикрас із стерлінгового срібла, виконаних виключно вручну. Кожна з коштовностей абсолютно точно копіює ту чи іншу скандинавську руну, а також виконує певну задачу, пов’язану з певним знаком.

Перш ніж придбати таке колечко, уважно вивчіть властивості зображеного на ньому символу і порівняйте зі своїм анамнезом. Наприклад, руна Kenaz означає просвітлення і розум, Inguz — гармонію і любов, руна Algiz забезпечує божественну захист, Teiwaz повинен носити той, кому потрібні перемога і тріумф над ворогами, руна Othala позначає батьківський дім і спадщину. Скандинави стверджують, що носіння цих символів допомагає вирішувати нагальні життэвы проблеми.

Але вітчизняними любителями езотерики ефект рун ще не дуже добре вивчений, так що якщо зважитеся на придбання такого колечка, то знайдіть побільше інформації про скандинавські руни, і уважно перечитайте її.

Чорне срібло, дивовижний і неповторний дизайн і таємний сенс роблять колекцію «Rune Rings» унікальною і неповторною. Так як ці кільця дуже специфічні, то носити їх зважиться не кожен, але от любителям містики і готики дані прикраси підійдуть як нікому іншому. Стиль цих коштовностей дозволяє носити їх по кілька штук на одній руці. Так що, панове готи (і не тільки), дерзайте, і нехай руни покращать ваше життя!