Кросівки 20:16 MoonWalker з “антигравітаційним ефектом”

Цікаво, що відчували американські астронавти, які в далекому 1969 році прогулялися по поверхні Місяця? До речі, ви теж зможете це відчути, одівши на ноги унікальні кросівки з "антигравітаційним ефектом" 20:16 MoonWalker. У всякому разі, у цьому переконують творці цього вельми оригінального взуття. Ще одна божевільна ідея?

Тільки зараз до 50% знижки на все взуття пропонує інтернет-магазин merit.ua, в асортименті  чудові жіночі, чоловічі і дитячі брендові моделі на любий смак!

Краудфандинговий проект Moonwalker потрапив у заголовки інтернет-видань відразу ж після появи на сервісі Indiegogo. За кілька років Moonwalker вдалося розробити дві основні модифікації продукту: 20:16 Moonwalker і 20:16 Moonwalker V2.

Як запевняють розробники, це взуття майбутнього не має аналогів на ринку: проект кидає виклик гравітації, завдяки розміщеним в підошві черевиків надпотужних магнітів, які створюють ефект перебування на Місяці, відштовхуючись один від одного. Автори проекту Moonwalker прийшли на Indiegogo з метою залучення необхідних коштів на виробництво своїх революційних черевик.

На думку авторів Moonwalker, кожен заслуговує знати, як почуває себе космонавт на Місяці. Нехай вас не бентежить хоч і модний, але досить звичний урбаністичний дизайн: 20:16 Moonwalker призначені для чоловіків і жінок з особливою місією підкорювачів космічного простору! Крім того, внутрішня частина черевика виготовлена із синтетичного поліетилену DuPont Tyvek, який використовується NASA для оснащення модулів космічних станцій.



За словами авторів проекту, «20:16 Moonwalker виготовлені з гладкої тканини і легких водовідштовхувальних матеріалів. Найважливіша частина цієї моделі – неодимові магніти, які, як правило, використовуються в автомобільній промисловості для підйому масивних деталей при складанні машин.

Стратегічно розташовані відносно один одного, магніти взаємно відштовхуються, створюючи навколо ваших ніг особливе силове поле, яке дає вам можливість хоча б ненадовго здійснити свою дитячу мрію і відчути себе справжнім космонавтом».

20:16 Moonwalker Version 2 оснащені смарт-технологіями, які з допомогою супутньої програми дозволяють вам транслювати на підошву мультимедіа і останні оновлення в соцмережах.

Такого користувачі ще не бачили, і, можливо, черевики з «коннектом» вже в найближчому майбутньому «відправлять на Місяць» всю свою індустрію!