Матрац Футон для приємного і здорового сну

Сон на ортопедичному матраці корисний і це відомо кожному. Але не так давно з'явилися тонкі матраци з ортопедичним ефектом, що викликало масу суперечок і сумнівів. Більшість людей мучило одне і те же питання: як може такий тонкий матрац бути ортопедичним? Виявляється може, і що це за така штукенція, спробуємо зараз розібратися.

Найважливіша відмінність цієї новинки в тому, що вона безпружинна. Ортопедичний ефект забезпечується за рахунок наповнення. При виготовленні ортопедичних матраців Футон в якості наповнювача використовуються невеликі латексні кульки, які здатні в точності повторювати будову людського тіла, забезпечуючи камфорний відпочинок м’язам і знімаючи напругу з хребта.

Матраци Футон дійсно здатні сховати косметичні дефекти старих м’яких меблів. Але це далеко не всі позитивні сторони ортопедичних матраців такого зразка. Вони досить тонкі (товщина до 5 сантиметрів) і легкі, тому просто забираються в білизняні тумби, що важливо для невеликих квартир. Незважаючи на невелику товщину, ортопедичний матрац Футон забезпечує м’яке спальне місце, навіть якщо людині доводиться спати на підлозі. В якості наповнювачів для матраців використовується кокосова стружка чи поліуретанове волокно.

Крім ортопедичного ефекту матраци Футон здатні масажувати втомлене тіло. Мікромасаж здійснюється за рахунок маленьких кульок, які трохи нагадують пінопласт. Вони такі ж легкі, але опинившись на такому покритті, людина отримує справжнє задоволення від їх впливу. Розслаблення у м’язах настає досить швидко і людина занурюється в спокійний, солодкий сон. Але сеанс незримого масажу триває. Важливі точки тіла людини при контакті з кульками забезпечують ідеальне положення хребта, нормалізують роботу всіх внутрішніх органів за рахунок поліпшеного кровообігу. На подібному ефекті заснована терапія голковколювання.

Отож, якщо виділити основні позитивні сторони матраца Футон, то це такі:

- правильне анатомічне положення під час сну;

- повне м’язове розслаблення;

- ортопедичний ефект;

- масажне вплив на активні точки організму.