Новий iPhone D для любителів оковитої

Ведеш активний спосіб життя і часто вживаєш алкоголь? Спеціально для тебе розроблено новий iPhone D! Цей оригінальний гаджет допомагає любителям спиртного не робити дурні помилки, і продовжить життя вашому смартфону.

Отож, нещодавно компанія Apple випустила новий iPhone D. Телефон розшифровується як iPhone Drunk (в перекладі з англ. «випити»). Як оголошено в релізі: “Новий iPhone D для справжніх алкоголіків!”

Цей апарат випускається з купою нових фішок, які допоможуть вам мінімізувати наслідки, спричинені зеленим змієм:

- iPhone D має вже розбитий екран, так що вам не доведеться турбуватися про його збереження.

- він кріпитися до руки спеціальним кріпленням, щоб не втратити його “по п’яні”.

- апарат випускається у водонепроникному та протиударному чохлі. Тепер у вашого айфона після бурхливої вечірки буде менше шансів попасти до рук майстрів. Втім, навіть якщо таке і станеться, можете бути спокійними, адже сучасня майстерня як правило має у своєму арсеналі термоповітряну паяльну станцію і інше ефективне обладнання для ремонту, котре швидко верне до життя ваш улюблений гаджет.

- iPhone D автоматично відключає зв’язок після першої години ночі, тому що в цей час згадуваний контингент як правило вже “під мухою” і буде дзвонити своїй колишній із зізнаннями в коханні, чи робити інші дурниці. iPhone D врятує від цього божевілля!

- ближче до ранку смартфон буде писати: «Ти вже п’яний, іди додому»

Ну і таке гумористичне рекламне відео для любителів випити!


А дещо раніше розробники джейлбрейк-твіків (таких собі тюнінгових “фішок”) випустили оригінальну утиліту для iPhone, що забороняє підвипившому власнику комунікатора відправляти повідомлення iMessage, про які він міг би згодом пошкодувати.

Як зазначалось, люди напідпитку часто відправляють різні повідомлення своїм друзям, близьким, колегам по роботі, про що згодом сильно шкодують. Одне з застосувань цієї тематики, наприклад, видаляє всі статуси користувача в соціальних мережах, написані ним «по п’яні». Нова розробка Drunk Mode може не допустити надсилати SMS, які власник iPhone міг би написати будучи в стані алкогольного сп’яніння.

Твік працює за наступним принципом: в налаштуваннях iOS 7 поряд з Авіарежимом з’являється новий тумблер Drunk Mode (п’яний режим) із зображенням чарки.



Коли у користувача iPhone виникає бажання відправити СМСку людині з допомогою iMessage, програма виведе на екран попередження: «Іди додому, ти п’яний». Ніяким способом відправити SMS не вийде до тих пір, поки активний «п’яний режим».