Російський двійник Леонардо Ді Капріо став героєм інтернету

Роман Бурцев – старший експерт технічної підтримки в службі порятунку 112 до недавнього часу горя не знав. П'ятиденний робочий тиждень, по вихідним займався фотографією, шукав свою долю на сайті знайомств. Тиждень тому, коли його фотографія розлетілася по соцмережам, подільський двійник Леонардо ді Капріо в мить став знаменитим.

Схожість з голлівудським актором виявилося настільки явною, що миттєво зробило його героєм інтернету.

- Не розумію, чому стільки галасу через мою фотографію? - дивується Роман. Вже більше тиждня світові ЗМІ пишуть про російського хлопця з фотографії, що стала найпопулярнішою в інтернеті. Від них не відстають і соціальні мережі - люди перекидають фотографію російського Лео, сперечаючись: фотошоп це або реальна людина.

“Хто цей хлопець?” - запитують всесвітньо відомі видання The Time і GQ, дивлячись на двійника головного героя картини “Виживший”, що отримала 12 номінацій на преміі “Оскар”.

А чому б Роману не скористатися такою дивовижною схожістю? Он агентству Vladpromo потрібні актори для масових зйомок, робота не пильна, хороші гроші платять, а тут вам цілий Леонардо ді Капріо!



А тепер ним зацікавилися  і федеральні російські телеканали. Днями Бурцев підписав угоду з телеканалом “Москва-24”, тим самим погодившись взяти участь у реаліті-шоу з перспективою схуднути на очах у глядачів. Протягом певного часу, російський ді Капріо буде приводити себе у форму під наглядом досвідченого дієтолога, фітнес-інструктура і стиліста. Всі преображення скромного працівника служби 112 будуть транслюватися в ефірі. Мета експертів зробити так, щоб Роман ще більше став схожий на голлівудський «оригінал».

Втім, як зізнався сам російський герой, після того, як він дав інтерв’ю у ЗМІ, дівчата і так йому активно пишуть в соцмережах і запрошують на побачення.

За словами Романа, йому і раніше казали, що він схожий на знаменитого актора, але особливого значення цьому ніхто не надавав, тому такий ажотаж у західних і російських ЗМІ його здивував. Бурцев зазначив, що не ображається на численні меми (в Мережі вже жартома охрестили двійника «Випивший» за аналогією з назвою нового фільму Ді Капріо «Виживший»), але не бачить нічого надприродного в своїй схожості з зіркою, адже люди все одно різні.

Роман — далеко не єдиний двійник відомого актора, який підкорив нещодавно Мережа. Так, дуже популярним став Instagram шведського музиканта і бармена Конрада Аннеруда, який нагадує Лео часів «Титаніка».