Високі технології з пеленок: дитяче крісло з тримачем для iPad

Батьки немовляти знають три речі: перша — дитина почала повзати (не кажучи вже, ходити), тому не можна її залишай без нагляду ні на секунду; друга — немовляті потрібно допомагати розвиватися, а значить саме час тренувати дрібну моторику і фокусування зору; і остання, але не менш важлива — малюк росте не по днях, а по годинах. А ось речі чи за ним не встигають.

Про це знає і Fisher-Price — один з лідерів індустрії дитячих іграшок. Серед своїх новинок компанія представила рішення відразу по всіх трьох пунктах — дитяче крісло «Від пелюшок до повзунків разом з iPad» (Newborn-to-Toddler Apptivity Seat for iPad device).

У своїй основі Newborn-to-Toddler Apptivity Seat — це зручне дитяче крісло, яке «росте» разом з дитиною починаючи з народження майже до чотирьох років (крісло розраховане на навантаження до 18 кг). Його можна використовувати як для денного сну, так і для активності, прийому їжі: можливі три позиції для відкидання сидіння крісла, ремінець, що запобігає зісковзуванню малюка, і який кріпиться з трьох сторін, м’яку знімну подушку і чохол для сидіння. А головне - крісло допоможе зайняти маленького непосиду, щоб втомлені батьки могли викроїти кілька хвилин для себе.

Так, Newborn-to-Toddler Apptivity Seat оснащений знімною панеллю з кумедними підвісними іграшками, що допомагають розвивати моторику, і утримувачем для дзеркала в надійному чохлі, адже для малюка важливо формування самосвідомості і навички впізнавання обличчя. Ключовий момент у тому, що для діточок постарше в цей же чохол можна помістити будь-яку модель iPad.



Звичайно, сам iPad в комплекті не поставляється, але якщо девайс у вас вже є, то Fisher-Price подбало про розробку безлічі безкоштовних додатків. У більшості своїй вони, правда, розраховані на англомовних споживачів, але є й такі, де знання мови не має значення. Наприклад, «Development with Contrast Colors for Baby» з контрастними картинками для розвитку фокусування зору.

Крім того, співробітники Fisher-Price задаються питанням безпечного використання технологій в ранньому віці. Тому для контролю над часом роботи мобільних додатків вони передбачили функцію автоматичного завершення програми через 10-12 хвилин і повернення на домашній екран. При цьому, завдяки захисному чохлу, малюк не зможе самостійно включити програму знову.