Якими будуть туалети майбутнього?

Прогрес неухильно пробирається в усі сфери нашого життя. Навіть в санвузлі від нього не сховатися. Хоча, чому «навіть»? Особливо в санвузлі! Сучасні і талановиті розробники впевнені, що в наш час надпотужних комп'ютерів і ультратонких багатофункціональних телефонів сидіти на звичайному керамічному унітазі просто нерозумно, і створили справжні туалети майбутнього.

Футуристичні унітази названі так не тільки завдяки своєму зовнішньому вигляду, вони володіють значним списком функцій, головна з яких – це, звичайно, підвищення рівня інтимної гігієни всіх членів сім’ї та гігієни в будинку в цілому. Така сантехніка дозволяє зробити всі справи в туалеті, ні до чого не торкаючись руками. Лікарі ж кажуть, що використання сучасних електронних унітазів дозволяє уникнути багатьох неприємних захворювань, таких як геморой або злоякісні пухлини прямої кишки.

А якщо у них щось зіпсується? Думаю, найкращим варіантом буде виклик досвідчених сантехніків з km6.in.ua, вони то точно любі поломки усунуть якісно і вчасно.



Отож, вашій увазі унітаз Kohler Numi. Якщо зробити порівняння з годинником, то це - Rolex у світі електронної сантехніки! Все, що тільки може намалювати уява, і навіть те, на що навряд чи вистачить фантазії, є в цій моделі унітазу. Він управляється сенсорним дисплеєм і оснащений чутливими датчиками руху. Ледь помітивши в межах свого радіусу людину, унітаз сам підніме кришку, а після завершення всіх процедур, сам же її опустить.

Тут є Wi-Fi, MP3-плеєр, FM-радіо, і ще багато чого, чим оснащені сучасні гаджети. Це високотехнологічне диво сантехніки має навіть підігрів для ніг, щоб їм було комфортно стояти на кахлі!

Дизайн Kohler Numi продуманий до дрібниць, він буде доречним в найбільш розкішних санвузлах. Втім, і коштує цей неймовірний примірник, як і належить кращим представникам свого виду, непристойно дорого – в районі 6500$.


А от у випадку з унітазом Тото Intelligence Toilet II складається враження, що в майбутньому людям не доведеться виходити з дому, щоб дізнатися медичні подробиці стану свого здоров’я. Достатньо буде просто справити нужду, в процесі якої “розумна” частина цього унітазу зробить обширне обстеження вашого організму в онлайновому режимі.

В його обов’язки входить вимірювати вміст цукру в сечі і кров’яний тиск, а також обчислювати рівень жирів в організмі, і проводити зважування маси тіла. Крім цього є корисна функція для аналізу представників прекрасної статі - вимірювання температури сечі. Згідно прес-релізу, ці дані можуть використовуватися, щоб оцінити стан гормонального гомеостазу в організмі жінки і побічно дозволяє визначити фертильную фазу менструального циклу жінки.