Ванга передбачила страшне майбутнє Європи з ІГІЛ

Західні ЗМІ на тлі того, що зараз відбувається в Сирії та Іраку пригадали, що знаменита ясновидиця Ванга передбачила теперішні сумні події в Європі. Вона стверджувала, що мусульманські екстремісти вторгнуться в Європу і знищуть її. До речі, знаменита ясновидиця родилась саме у цей день, 31 січня 1911 році.

Американці, яким болгарська ясновидиця Ванга запам’яталася своїм передбаченням теракту 9/11, знову згадують її слова. Поширення «ракової пухлини» ІГІЛ в Іраку і Сирії, в результаті чого утворився величезний потік біженців в країни ЄС, вже пов’язують з пророцтвами Ванги про те, що мусульманські екстремісти зруйнують Європу в 2016 році. Вона говорила, що «велика мусульманська війна почнеться з «арабської весни» (яка почалася в 2010 році). На думку Ванги, мусульмани встановлять халіфат в 2043, а центром нової держави стане Рим, пише видання Mirror.

А чи не буде це початком всесвітнього коллапсу? Ось які проротства ще можна зустріти в мережі 16 червня 2016 року почнется Третя світова війна, втім будемо надіятись що цього все ж таки не станеться.

Британський таблоїд Express нагадує також слова Ванги про те, що Сирія впаде до ніг «не того переможця», що стане початком третьої світової війни і приходом нової релігії.

Зараз у потоці біженців, що перебираються в Європу, замаскувались представники екстремістських угруповань, що входять до складу ІГІЛ, і найбільш лякає те, що бойовики роблять спроби розробляти хімічну зброю.

Так, американській розвідці стало відомо, що «ісламська держава» створило спеціальну групу вчених з Іраку, Сирії та інших регіонів, яка повинна зайнятися розробкою хімічної зброї, але наразі вона не має всіх необхідних для цього препаратів.

Також про ризики застосування бойовиками хімзброї, зокрема бактеріологічної, говорив і міністр Франції Мануель Вальс. І для цього є привід - 22 листопада минулого року з лікарні Necker у Парижі вкрали костюми, призначені для бактеріологічного захисту. Причому, відзначає радіостанція Europe 1, вони були вкрадені з приміщення, яке могли відкрити тільки співробітники медустанови. Такі новини викликали занепокоєння на тлі подій, що відбулися за тиждень до останньої серії терактів в Парижі.