Опра Уїнфрі заробила 12 мільйонів доларів за одне повідомлення в Twitter

Недарма вважається, що Опра Уїнфрі здатна робити гроші з повітря: телеведуча примудрилася заробити 12 мільйонів доларів, опублікувавши всього-навсього один твіт в Twitter. Телеведуча зізналася, що їсть хліб і... худне. Як? Про це вона розповіла у відеоролику, який, власне, і приніс їй нечувані бариші.

Треба зазначити, що Опра Уїнфрі — одна з найбагатіших жінок американського шоу-бізнесу: у 2014 році її капітал оцінювався в $2,8 мільярдів.

Дійсно, відомі особистості володіють чималими статками. Втім, шлях до успіху у більшості з них був досить тернистим, достатньо ознайомитись Гордон Дмитрий биография, щоб зрозуміти, скільки треба докласти праці і наполегливості, щоб добитися визнання.

Отож, у розміщеному в Twitter відео зірка ток-шоу повідомила, що за останній час схудла на цілих 11 кілограмів. При цьому, як стверджує Опра, вона зовсім не відмовляла собі в хлібі. Телеведуча дотримується системи схуднення компанії Weight Watchers, яка допомагає розлучитися із зайвими кілограмами. В основі системи — підрахунок калорій і контроль за величиною порцій.



- Не треба боятися вуглеводів, головне — стежити за тим, що ви їсте, - стверджує Опра. - Якщо ви будете стежити за своїми порціями, ви зможете скинути вагу.

Опра додає, що віддає перевагу цільнозерновому хлібу — саме він найкраще допомагає схуднути — і радить уважно читати склад продукту на упаковці.

Після того, як заяву телеведучої було опубліковано в Твіттері, акції Weight Watchers за якусь годину подорожчали на 2 долара за штуку, - небувалий стрибок! А оскільки Опра володіє шістьма мільйонами акцій цієї компанії, то вона збагатилася одразу на 12 мільйонів.

Як повідомляє Daily Mail, Опра Уїнфрі давно є одним з палких прихильників методики Weight Watchers, до їх програм вона приєдналася в серпні 2015 року, а в жовтні стала її послом, і тоді ж вона придбала 10% акцій компанії за 43,2 мільйона доларів.