Сумочки Hermès Birkin з золотом і діамантами

Класика ніколи не виходить з моди: вона лише знаходить своє втілення в елегантних, часом ексклюзивних образах. Наприклад таких, як нові сумочки Hermès Birkin, створені для забезпечених, навіть дуже забезпечених, стильних леді.

Представлені в чотирьох варіантах дизайну, невеликі сумки виготовлені з високоякісної шкіри із золотою фурнітурою і усіяні по своїй поверхні тисячами дорогоцінних каменів.

Вартість сумочок відповідає рівню використаних матеріалів  і становить 1,2 мільйона фунтів стерлінгів або близько 1,8 млн. доларів США за одну. Вони значно менші за розмірами «звичайних» моделей вартістю від 10 до 150 тисяч фунтів стерлінгів і призначені для носіння на руці (на зап’ясті).

Що одне, що друге для нас простих смертних, звичайно ж недосяжне, зате зараз по доступній вартості модні і надійні жіночі сумки шкіра пропонує інтернет-магазин 7bags.com.ua.



Французький модний бренд Hermès, що нараховує 174 роки існування, славиться модною продукцією рівня «люкс». Виготовлені його дизайнерами вручну сумочки, шарфи і канцелярію можна зустріти в наборі аксесуарів і британської королеви і голлівудської зірки.

Так, Вікторія Бекхем в одному зі своїх інтерв’ю стверджувала, що витратила на сумочки Hermès Birkin понад 1,5 млн. фунтів і має їх колекцію в 100 екземплярів, і вона не єдина в пристрасті до продукції бренду – купити яку часто не так просто, не тільки через високу вартість, але і з причини обмеженого випуску цікавих моделей.

Особливою славою користуються сумки від Hermès колекції Kelly, названої так на честь знаменитої Грейс Келлі. Одна з них включена і в нову ексклюзивну лінійку. А саме, сумочка зі шкіри крокодила з рожевим золотом та інкрустацією 1160 діамантами.

В інтерв’ю виданню Financial Times генеральний директор модного дому Hermes Патрік Томас (Patrick Thomas) зізнався, що в новому випуску сумочок «вони перевершили самі себе і навіть трохи зійшли з розуму! А на питання, хто ж дозволить собі придбати таку сумочку, яку можна порівняти з найдорожчими ювелірними прикрасами, він відповів – «Можливо, ті, хто має як мінімум двох охоронців!».

Незважаючи на скромні побоювання директора, новинки Hermès Birkin розходяться досить швидко серед забезпечених любительок ексклюзиву і елітних аксесуарів.

А ось на абсолютний титул “найдорожчої в світі” жодна його сумка з раніше претендувати не може. Він як і раніше зберігається за сумочкою-клатчем 1001 night Diamonds, проданої в свій час за 3,8 млн. доларів.