Справжні африканські будиночки посеред міських «джунглів» Лондона

Якщо ви давно мріяли поєднати племінний спосіб життя з сучасним, не відмовляючи собі в природних задоволеннях, то пропозиція від Virgin Holidays має вас зацікавити. Справа у тому, що нещодавно у центрі Лондона на березі Темзи з'явився оригінальний будинок на чотирьох потужних стовбурах дерев, до якого додається особистий шеф-кухар.

Отож, в районі Southbank встановили десятиметровий будинок на дереві, який був натхненний схожим місцем відпочинку в Африці. Типова для пустелі колоритна будова перенеслася в холодний, сірий і вогкий Лондон, і тим самим зігріє своїм південним яскравим дизайном кілька щасливчиків. Справа у тому, що пожити в такому унікальному екзотичному місці зможуть тільки ті, хто виграє у випадковій лотереї на сайті компанії Virgin Holidays. Ніч в африканському стилі стане незабутньою у вашому житті!



Спеціальна інсталяція відкрита до 29 січня, до цього дня тут кожен бажаючим може собі походити, пофотографувати інтер’єри. І, повірте, вони вартують найпильнішої уваги. Дизайном будинку займався Х’юберт Зандберг, який наповнив кімнати неймовірними кольорами, елементами побуту тубільців. Африканські скульптури, канати, що всюди висять хаотично, дерева різних порід.

У цьому місці дивним, але досить органічним чином вжилися два протилежних стилі: самобутній племінний і сучасний європейський. У двох спальнях на ліжку з балдахіном відчуваєш себе мандрівником в глибинах стародавньої культури, настільки автентично виглядає обстановка. Тільки вид на Собор Святого Павла, що відкривається з вікна, і Темза з пропливаючими кораблями, якою можна любуватись з тераси повертає вас з казки в реальність.



У проживання включена можливість спробувати дегустаційне меню зі страв 6 від зоряного кухаря з програми «Masterchef». Його сет розрахований на найхоробріших їдців, адже одні тільки назви наводять жах. Не сподівайтеся поласувати добротною англійською кухнею. Весь несамовитий спектр африканської національної кухні представлений обсмаженими хробаками, м’ясом страуса, тушкованим паштетом з крокодила, копченим козячим філе і іншими екзотичними шедеврами. Шеф запевняє, що всі вони дуже смачні, потрібно тільки абстрагуватися від наших цивілізованих упереджень.

Так що якщо ви не хочете смажитися під пекучим сонцем пустелі, але мрієте відчути незабутній колорит Африки, то повинні обов”язково взяти участь у цьому конкурсі!

Издавна дерево считается лучшим материалом для жилища. Применяя богатейший исторический опыт подобного строительства в органичном сочетании с современными технологиями и дизайнерскими тенденциями компания “Доминант” готова предложить замечательный дом из бруса как по индивидуальному так и по предложенным проектам.