Футуристичний арабський суперкар Elibriea Equvallas

Не можна сказати, що країни Перської затоки знамениті своїми автовиробниками, але останнім часом тут почали з'являтися компанії, які мають намір потіснити ряди авторитетних виробників суперкарів.

Треба признатись, що за останні роки словосполучення «арабський суперкар» перейшло з розряду утопії в реальну площину. На слуху W Motors, Zarooq Motors і вражаючий проект Devel Sixteen. Арабський автопром в основному сконцентрований в Об’єднаних Арабських Еміратах і в зв’язку з цим особливо цікава катарська марка Elibriea Automotive, яка представила на місцевому мотор-шоу прототип свого первістка Equvallas.



Автомобіль — плід фантазії 27-річного засновника компанії Абдули Вахаба Зяулли, інженера за освітою. Західні ЗМІ невипадково порівнюють суперкупе з прибульцем з всесвіту «Трансформерів». Equvallas неймовірно широкий у плечах» у нього 2,14 м, однак габарити відтіняються божевільним дизайном. Абсолютно очевидна поставлена задача створити щось фантастично-футуристине вважається абсолютним і незаперечним ексклюзивом. Сусід, що купив який-небудь Lykan HyperSport, повинен буде кусати лікті від обурення!

Суперкар побудований навколо карбонового монокока і оснащений дверима гильотинного типу за образом і подобою Lamborghini. Концептуальний Equvallas, представлений в Катарі, оснащений наддувною «шісткою» GM потужністю 525 к. с., а серійний автомобіль озброять 800-сильним двигуном. Більш докладні характеристики і ціна поки не розголошуються.

Прийом замовлень відкриють у березні. Перші клієнти отримають суперкари уже в грудні поточного року.



Срочно нужны деньги? Воспользуйтесь предложением  автовыкуп Киев, к вашим услугам независимый профессиональный автоэксперт, оперативное оформление документов, наиболее выгодная цена.