Вагітний боді-арт по-китайськи

Нове сімейне захоплення завойовує Китай. Спочатку майбутні татусі розфарбовують животики майбутніх мамам, а потім ще і проводять конкурси на найкрасивіший малюнок.

А все почалося приблизно рік тому, коли жителі одного з китайських міст стали свідками неординарної події – боді–арт. Здавалося б, що незвичайного в боді–арті? Цим видом мистецтва вже давно нікого не здивуєш. А примітним стало те, що учасниками конкурсу стали вагітні жінки зі своїми коханими чоловіками. Оригінальний захід зібрав велику кількість учасників, і це незважаючи на досить несприятливу погоду.

Захопленню учасників і глядачів не було меж. А для жінок «в положенні», погодьтесь, немає нічого кориснішого і ефективнішого для здоров’я, ніж заряд позитивних емоцій, адже вагітність - досить складний і відповідальний період, під час неї можуть спостерігатися  такі явища, як признаки замершей беременности, і інші негативні паталогії, що виникають нерідко через психологічні розлади.



Треба дати належне організаторам, котрі максимально подбали про здоров’я майбутніх діточок і їх матусь. Єдиною обов’язковою умовою було використання безпечних фарб, так як малюнок наносився на вразливий вагітний животик. Батьки з натхненням і ніжністю працювали пензликами, викликаючи своїм азартом посмішки на обличчях майбутніх мам.

Щоб не зіпсувати святковий настрій конкурсантам, організатори прийняли мудре рішення не визначати переможця. Зате всім учасникам були вручені пам’ятні подарунки, які будуть нагадувати молодим сім’ям про цей захоплюючий день.

Психологи впевнені, що подібні заходи корисні для подружніх відносин і збереження сімейного вогнища за всіма параметрами. Крім розважального характеру, вони ще й позитивно впливають на динаміку проходження вагітності. Адже будь-які радісні події йдуть на благо як плоду, так і його матері.

Також чоловіки у процесі малювання контактують з малюком, все більше відчуваючи себе повноцінним турботливим батьком.