Довгоочікувана гра Firewatch надійшла в продаж

Позавчора нарешті надійшла в продаж нова адвенчура версія компютерної гри з видом від першої особи Firewatch, яка була створена силами колективу компанії Campo Santo у версіях для РС і PS4, і зараз продається за ціною $19,99. Дещо раніше експерти ігрової індустрії відмітили її в ТОП-10 рейтингу найбільш очікуваних ігор 2016 року.

Виявляється, є ігри, які не схожі на звичайні стрілялки та бродилки. Це однозначно, ігри для інтелігентів і дорослих людей. Однією з таких ігор є Firewatch, яка вже давно заслужила свою відмінну репутацію.

Багатьом відомим виданням гра припала до душі. Авторитетний рецензент IGN (його оцінка 93 зі 100) назвав її одним з кращих представників жанру, GamesRadar+ (90/100) добавив, що Firewatch є відмінним прикладом проекту з інтерактивною розповіддю. Кілька видань відзначили проблеми технічного характеру, зокрема, просадки частоти кадрів в консольному виданні. Експертів хвалять Firewatch в основному за цікаві діалоги, запам’ятовуючу яскраву візуальний і музичну складову.

Заінтригувало? Думається найближчим часом можна буде пошукати безкоштовні варіанти. А наразі ви можете скачати взломані ігри різних жанрів на сайті crazydroid.net.

Кілька слів про сюжет. На дворі 1989-й рік, а головний герой - хороший хлопець Генрі. Він виїхав від тяжкого метушливого міського життя в ліси Вайомінгу, щоб працювати там лісником. Розташувавшись в дозорної вежі на самій верхівці гори, він слідкує за станом навколишньої природи.

Особливо спекотне, сухе літо примушує його неабияк хвилюватися. Його начальниця, дама Делайла, постійно підтримує з ним контакт з допомогою маленької наручної рації — єдиної зв’язком з цивілізованим світом, який він залишив позаду. Проте як скоро щось дивне примушує Генрі залишити пост і рушити в ліс, він починаєш вивчити невідомий світ кругом, задавати питання і приймати відповідальні рішення.

А ще творці розповіли про цікаву можливість, яку ви ніяк не знайдете ні в одній іншій грі: тільки за $15 ви можете замовити справжні відбитки фото з безкоштовною доставкою по всьому світу, які ви зробите камерою в грі. Їх чудово роздрукують на фотопапері і привезуть вам додому. Поки що ця можливість реалізована лише в ПК версії гри.