Toepener - ножна ручка для дверей

Досить багато сучасних успішних підприємливих людей будують свій власний бізнес на досить простих і очевидних речах. Продукують вони такі види товарів, які вирішують дрібні побутові життєво-важливі завдання людини. Якраз про одну з таких тривіальних ідей і піде мова.

Вам потрібні надійні броньовані двері. Можете подивитись чудові пропозиції від ООО “Conex”. Всі моделі сертифіковані і відповідають найвимогливішим стандартам довговічності, безпеки, естетики, антивандальності, зручності користування.

Що може бути простіше ручки для дверей? Хіба що тільки ножна ручка! Ідея застосування ножної дверної ручки настільки очевидна, і, разом з тим, просто геніальна.

Подібна ідея якось міцно засіла у світлих головах невеликої групи студентів Вищої школи управління одного з університетів Міннесоти. Енергійні креативні молоді люди в 2010 утворили комерційну фірму «Forgen», що в перекладі означає «придумувати» і «винаходити».

Головною метою нової комерційної фірми став пошук простих, але геніальних ідей, націлених на вирішення побутових людських проблем. Вже через рік після створення фірми, її співробітники запустили виробництво першого девайса. Цей девайс був названий Toepener, що являеться комбінацією перших букв виразу «Пристосування для відкривання великим пальцем ноги», або простіше – «Ніжна ручка для дверей».

Даний девайс став неймовірно простим в побутовому застосуванні, він просто кріпиться внизу дверей, що дозволяє відкривати їх з допомогою ніг, не використовуючи при цьому руки.



Самі творці змогли поділитися своїми думками, які відвідали їх в процесі створення даного товару. В першу чергу, вони керувалися ідеєю про те, що великий відсоток людей відкривають двері поштовхом ноги. Але оскільки це не етично, то ножна ручка змогла спростити цей процес, зробивши його цілком прийнятним.

А по-друге, саме такий метод вирішує гігієнічну сторону питання. Всім відомо, що при контакті людської руки з дверною ручкою геть руйнуються всі принципи санітарії. Однак ножна ручка виключає контакт людської шкіри і небажаного предмета в громадському місці. Ну, ще додайте ситуацію, коли руки зайняті сумками, чи ще чимось, наприклад, офіціант з підносами.

Ось така проста і геніальна бізнес ідея, втілена у вигляді дверної ручки для ніг, змогла озолотити своїх творців. Адже, незважаючи на те, що коштує дверна ручка в «форматі hands free» недешево – $49,95, попит на неї стабільно великий.