Українські бізнесмени у США створили об’єднання «UA50» для підтримки вітчизняних стартапів

Українські бізнесмени, які проживають в США, спільними зусиллями запустили проект, який буде допомагати українським розробникам виходити на американський ринок. Проект ua50.org дозволить українцям, які прагнуть представити свої розробки в США, налагоджувати зв'язки, отримувати знання та необхідну інформацію для залучення інвестицій у Кремнієвій долині.

Передбачається, що вся допомога буде абсолютно безкоштовною. Але претендентам доведеться пройти серйозний відбір щоб стати учасниками «UA50». Головна вимога, яку проект ставить перед розробниками – їх продукт повинен бути потенційно життєздатним.

Як же добитися успіху у бізнесі? Можливо, відповідь на це питання ви знайдете тут интервью с предпринимателями, опублікованому на busarena.com.

У даний момент члени програми «UA50» формують ініціативну групу з бізнесменів та експертів, які зможуть своїми порадами, контактами або наставництвом допомогти вивести український молодий бізнес на новий рівень.

Щоб взяти участь у відборі на підтримку програми «UA50», претенденти повинні залишити заявку на сайті або надіслати запит за адресою TheUA50@gmail.com.

А от завтра 16 лютого в Україні відбудеться фінальна частина першого національного конкурсу харчових стартапів FUTURE INNOVATIONS. FOOD. Переможці отримають 15 тис. грн на розвиток і можливість домовитися про співпрацю з прямими інвесторами.

Брати участь у змаганні будуть проекти, які можуть бути реалізовані в найрізноманітніших сферах індустрії їжі — від створення харчових інновацій, облаштування виробничих приміщень, організації зберігання і упаковки товару аж до дистрибуції, логістики, маркетингу та реклами продуктів харчування. Оцінювати учасників будуть представники харчового ринку – керівники найбільших компаній і лідери галузі, які також залюбки поділяться досвідом і дадуть рекомендації починаючим підприємцям.

Фіналісти будуть представлені журі та аудиторії на конференції CondiTech-Україна.